Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο θρίλερ της Πάτρας, με τον θάνατο των τριών κοριτσιών.
Μετά την προφυλάκιση της Ρούλας Πισπιρίγκου για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της με κεταμίνη, οι Αρχές πραγματοποιούν ενδελεχή έρευνα προκειμένου να εντοπίσουν από πού και από ποιον προμηθεύτηκε αυτή τη δηλητηριώδη ουσία.
Σύμφωνα με πληροφορίες του αστυνομικού συντάκτη των εφημερίδων «ΤΑ ΝΕΑ» και «ΤΟ ΒΗΜΑ», Βασίλη Λαμπρόπουλου -ο οποίος συνομίλησε με τον εν διαστάσει σύζυγο της 30χρονης, Μάνο Δασκαλάκη– επιβεβαιώνονται οι «ύποπτες» αναζητήσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου στο διαδίκτυο.
Ο Μάνος Δασκαλάκης θεωρεί αδιάσειστα τα στοιχεία περί ανεύρεσης κεταμίνης και δηλώνει πως δεν ξέρει πώς μπορεί να την προμηθεύτηκε η σύζυγός του. Στο σημείο αυτό, πάντως, επισημαίνει ότι η 30χρονη πραγματοποιούσε αναζητήσεις φαρμακευτικών ουσιών από το διαδίκτυο.
Οι μεταφορές του 30χρονου
Αξιοσημείωτο είναι, δε, πως ο ίδιος παραδέχεται -μετά τις φήμες που κυκλοφόρησαν ότι εργαζόταν σε μεταφορική εταιρεία που συνεργαζόταν με φαρμακευτική- πως η εταιρεία συνεργαζόταν με αποθήκη φαρμακευτικών προϊόντων που διέθετε κτηνιατρικά σκευάσματα, όπως η κεταμίνη.
Ωστόσο, ο ίδιος ισχυρίζεται πως ουδέποτε είχε αναλάβει σχετικό δρομολόγιο ούτε είχε αναμειχθεί σε αυτές τις μεταφορές η σύζυγός του.
Όπως ανέφερε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, ο Μάνος Δασκαλάκης εξακολουθεί να θεωρεί πως η Ρούλα Πισπιρίγκου έχει προμηθευτεί την κεταμίνη από το διαδίκτυο ή με κάποιον άλλον τρόπο.
Σχετικά με το tablet με το οποίο έχει ταφεί η Τζωρτζίνα, ο ίδιος ισχυρίζεται πως πρέπει να ερευνηθεί αν έχει γίνει κάποια ύποπτη αναζήτηση από εκεί.