Για ένα ζουμερό και πεντανόστιμο αποτέλεσμα
Υλικά
1,2 κιλά φτερούγες κοτόπουλου
2 κ. γλ. αλάτι
2 κ. γλ. πιπέρι
1 φλ. τσαγιού σάλτσα μπάρμπεκιου
500 ml μπύρα
1/4 φλ. τσαγιού καστανή ζάχαρη
Εκτέλεση
Αλατοπιπερώστε το κοτόπουλο.
Σε μια κατσαρόλα ρίξτε λίγο ελαιόλαδο και προσθέστε το κοτόπουλο, τη σάλτσα μπάρμπεκιου και τη μπύρα. Σκεπάστε και σιγομαγειρέψτε σε χαμηλή φωτιά για 3 ώρες.
Αφαιρέστε το κοτόπουλο από την κατσαρόλα και τοποθετήστε σε ένα ταψί πάνω σε λαδόκολλα.
Βουρτσίστε με επιπλέον σάλτσα μπάρμπεκιου, πασπαλίστε με λίγη καστανή ζάχαρη και ψήστε στο φούρνο για 8-10 λεπτά.