Υλικά
κολοκυθάκια μέτριου μεγέθους
ρίγανη
σιμιγδάλι ή αλεύρι
λάδι
Εκτέλεση
Πλένουμε και σκουπίζουμε καλά τα κολοκυθάκια μας. Τα κόβουμε σε μπαστουνάκια, λίγο πιο μεγάλα από τις τηγανητές πατάτες. Τα αλατοπιπερώνουμε. Σε ένα ταψάκι ρίχνουμε το σιμιγδάλι ή το αλεύρι, προσθέτουμε τη ρίγανη και περνάμε τα μπαστουνάκια μας ‘ωστε να αλευρωθούν καλά. Σε καυτό λάδι ρίχνουμε τα μπαστουνάκια μας και τηγανίζουμε για λίγα λεπτά, προσέχοντας να μη μας καούν. Τα γυρίζουμε 2-3 φορές μέχρι να πάρουν χρώμα.