Βραβεύθηκε ο Διευθυντής της Μονάδας Υβριδικών Τεχνικών Μοριακής Απεικόνισης του ΙΤΕ

Τιμητικό βραβείο απέδωσε ο Περιφερειάρχης Κρήτης κος Σταύρος Αρναουτάκης στον Πυρηνικό ιατρό και επιστημονικό υπεύθυνο της Μονάδας Υβριδικών Τεχνικών Μοριακής Απεικόνισης του ΙΤΕ κ. Γιώργο Ζ. Παπαδάκη για την πορεία του και τις διακρίσεις που έχει αποσπάσει το έργο του στο πεδίο των προηγμένων τεχνικών μοριακής απεικόνισης. 

Το βραβείο απονεμήθηκε στο πλαίσιο της εκδήλωσης με τον τίτλο  “Χρονική Αντικατάσταση” που διοργάνωσε ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του δημοτικού σχολείου Κουνάβων του Δήμου Αρχανών Αστερουσίων, απ όπου έλκει την καταγωγή του ο κος Παπαδάκης.

Στο πλαίσιο της ίδια εκδήλωσης τιμήθηκε ο Περιφερειάρχης Κρήτης κ. Σταύρος Αρναουτάκης για την στήριξη του στις δράσεις του , καθώς και ο αιδεσιμότατος πατέρας Ζαχαρίας Αδαμάκης για την πολυετή προσφορά του στο δημοτικό σχολείο Κουνάβων.

Η εκδήλωση είχε συμμετοχή από πλήθος κόσμου που χειροκρότησε θερμά τους βραβευθέντες και κυρίως τους μαθητές για τα καλλιτεχνικά δρώμενα που είχαν ετοιμάσει. 

Απευθυνόμενος στους μαθητές ο κ. Παπαδάκης ανέφερε “Δεν υπάρχει τίποτα που δε γίνεται, για εκείνον που θέλει πραγματικά να προσπαθήσει.”

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content