Ενθουσιώδες κλίμα στη διευρυμένη ΝΟΣ/ΝΔ Ηρακλείου

Στο ξενοδοχείο Γκάλαξυ πραγματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο πανηγυρική συνεδρίαση διευρυμένης ΝΟΣ παρουσία του προέδρου της ΔΕΕΠ Ηρακλείου Βαγγέλη Καρκανάκη, του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Λευτέρη Αυγενάκη, του Υφυπουργού Ανάπτυξης Mάξιμου Σενετάκη, του βουλευτή Ηρακλείου Κωνσταντίνου Κεφαλογιάννη, των υποψηφίων βουλευτών του ψηφοδελτίου Ηρακλείου και πλήθους κομματικών στελεχών.

Μιλώντας ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Βαγγέλης Καρκανάκης είπε ότι «το πολύ τιμητικό αποτέλεσμα, το πολιτικό ποσοστό, το οποίο μας έδωσαν τόσο πανελλαδικά οι Έλληνες πολίτες αλλά ιδιαίτερα στο νομό μας οι συμπολίτες μας στο Ηράκλειο, μας γεμίζει με ευθύνη για την επόμενη μέρα, να συνεχίσουμε να κάνουμε τη δουλειά που κάναμε και τα προηγούμενα χρόνια, να αποτελούμε δηλαδή έναν αποτελεσματικό και καθαρό δίαυλο επικοινωνίας μεταξύ της τοπικής κοινωνίας, των τοπικών φορέων και της κυβέρνησης έτσι ώστε πολύ γρήγορα να ικανοποιηθούν οι προσδοκίες τις οποίες έχουν εναποθέσει οι συμπολίτες μας στην νέα κυβέρνηση».

Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Λ. Αυγενάκης τόνισε ότι «θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, έτσι ώστε οι πολίτες να απολαύσουν πράγματα τα οποία πολλά χρόνια περίμεναν» και πως «δεν θα τους διαψεύσουμε». Παράλληλα ο κ. Αυγενάκης εξέφρασε τη χαρά του για τα νέα του καθήκοντα εξηγώντας ότι είναι «μεγάλες οι προσδοκίες, μεγάλες και οι ευθύνες, αλλά μεγάλες και οι ευκαιρίες» και πως «θα δουλέψουμε μαζί, μεθοδικά και κυρίως αποτελεσματικά», ενώ πρόσθεσε ότι στο υπουργείο υπάρχει «μια καταπληκτική ομάδα» αναφερόμενος στους υφυπουργούς, τους γενικούς γραμματείς αλλά και στελέχη σε όλη την Ελλάδα όπως τόνισε, καταλήγοντας ότι «είμαι βέβαιος ότι θα παράξουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Ο υφυπουργός Ανάπτυξης Μάξιμος Σενετάκης επισήμανε ότι «στόχος είναι οι πολίτες στην Ελλάδα να έχουν μια καλύτερη ζωή» και «να φτάσουμε στο τέλος της τετραετίας και η χώρα που ζούμε να είναι μια Ελλάδα που οι πολίτες θα μπορούν να είναι ευχαριστημένοι μέσα στα σπίτια τους και θα έχουν ένα καλύτερο βιοτικό επίπεδο».

Ο βουλευτής Κωνστ. Κεφαλογιάννης είπε μεταξύ άλλων: «Η επόμενη τετραετία έχει μεγάλες προκλήσεις και οι προσδοκίες των πολιτών που μας τίμησαν είναι πολύ υψηλές, επομένως εμείς πρέπει να σηκώσουμε τα μανίκια, με χαμηλά το κεφάλι και με σκληρή δουλειά, για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των Ελλήνων πολιτών» 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content