Ένα σύστημα <<Τοκογλυφικό>>,<<Κοινωνικά ανάλγητο>> αλλά και…Αντισυνταγματικό>>!!!!……

Του Δημ. Κων. Σαρρή (πρ. ΓΓΑ, Υφυπουργού – Νομάρχη Ηρακλείου)  

Αναδημοσιεύω ,αυτούσιο,δημοσίευμα Τραπεζικού Οργανισμού ,ανοικτή πρόσκληση ,προς κάθε ενδιαφερόμενο,για την χορήγηση προσωπικών δανείων  και μάλιστα<<ΕΞΠΡΕΣ>>!!!!!!!!

Ανακοίνωση

[[Ιδιώτες Δάνεια Προσωπικά Δάνεια «ΕΞΠΡΕΣ»

Με το προσωπικό δάνειο «ΕΞΠΡΕΣ» αποκτάτε έως και €6.000 μετρητά, τη στιγμή που τα χρειάζεστε. Έτσι, μπορείτε να καλύψετε κάθε μικρή σας ανάγκη, ακόμη και από τον υπολογιστή ή το κινητό σας. Ακόμη μπορείτε: Να αποκτήσετε χρήματα στον λογαριασμό σας χωρίς επίσκεψη σε κατάστημα Να επωφεληθείτε από σημαντική έκπτωση στα έξοδα, εάν κάνετε την αίτησή σας μέσω Internet ή Mobile Banking 

Με 2 λόγια:Άμεση ρευστότητα Κάλυψη μικρών αναγκών

Απόκτηση online Αποκτήστε το σε λίγα βήματαΔανείζομαι τώρα Mιλάω με εκπρόσωπο Δάνειο “ΕΞΠΡΕΣ” σε λίγα βήματα Είσοδος χρήστη

Αν είστε εγγεγραμμένος χρήστης, μπαίνετε στο Digital Banking και από την αρχική σελίδα μεταβαίνετε στην ενότητα “Δάνεια” και επιλέγετε “Απόκτηση τώρα”.

Επιβεβαίωση στοιχείων Έπειτα, επιβεβαιώνετε τα στοιχεία απασχόλησης, διεύθυνσης κατοικίας, ταυτότητας και φορολογίας (ανεβάζοντας το πιο πρόσφατο εκκαθαριστικό σας σημείωμα).

Επιλογή ποσού Στη συνέχεια, επιλέγετε το ποσό του δανείου που επιθυμείτε, την περίοδο αποπληρωμής σε μήνες και τον λογαριασμό που θα συνδεθεί με το δάνειο για την αποπληρωμή του.

Λήψη προσυμβατικών πληροφοριών

Μετά, ενημερώνεστε για τα αναλυτικά χαρακτηριστικά του δανείου (μέσω του εντύπου προσυμβατικής ενημέρωσης) και δηλώνετε ότι λάβατε την εν λόγω ενημέρωση.

Καταχώριση στοιχείων Κατόπιν, επιβεβαιώνετε και καταχωρίζετε μερικά ακόμα προσωπικά σας στοιχεία.

Αποδοχή όρων

Ύστερα, ενημερώνεστε και αποδέχεστε τους σχετικούς όρους. Υποβολή αίτησης- Εισαγωγή OTP

Τώρα, υποβάλετε την αίτηση συμπληρώνοντας τα στοιχεία που απαιτούνται και τα επιβεβαιώνετε  εισάγοντας το OTP που λάβατε στο δηλωμένο στην τράπεζα κινητό σας τηλέφωνο για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία.

Ολοκλήρωση διαδικασίας

Τέλος, αφού ολοκληρωθεί η υποβολή της αίτησης, μπορείτε να εκτυπώσετε το αποδεικτικό.

Πόσα χρήματα θέλετε;

Διαμορφώστε το παρακάτω προφίλ δανείου σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες και εμείς θα σας πούμε τις λεπτομέρειές του. Ποιο προσωπικό δάνειο σας ταιριάζει;

Πόσα χρήματα θέλετε;

€4.000

Περίοδος δανείου

12 μήνες 

Ποσό δανείου

4.000

Μηνιαία δόση

368,24

Περίοδος δανείου

12 μήνες

Το επιτόκιο του δανείου είναι 18,80%(!!!!) και το συνολικό ποσό αποπληρωμής θα είναι € 4.418,88

Το ελκυστικό αυτό δημοσίευμα ,προκάλεσε το ενδιαφέρον πολλών  πολιτών,ιδιαίτερα συνταξιούχων των οποίων η κουτσουρεμένη σύνταξη και η μεγάλη ακρίβεια  τους έχει οδηγήσει σε απόγνωση και τα έχουν απόλυτη ανάγκη.αυτά τα λίγα χρήματα.

ΟΠΟΙΑ ΟΜΩΣ ΕΚΠΛΗΞΗ.!!!!!!!!!

Αντί υποδοχής τους περιέλουσε ψυχρολουσία ,όταν τους διευκρίνησαν ότι λόγω προχωρημένης ηλικίας τους δεν δικαιούνται ούτε <<πιστωτικής κάρτας>> ούτε και του <<δανείου>> των λίγων χιλιάδων..έστω και αν έπρεπε να αποπληρωθεί μόλις σε 12 μήνες.Με την συμπεριφορά αυτή υπονοούσαν σαφώς  ότι δεν έδιδαν ζωή στον αιτούντα ,πέραν των 12 μηνών!!!!!Κοινή η τύχη και το μέλλον αόρατο.Ποιός τους διασφαλίζει στους ίδιους αλλά και σε νεότερους ότι σίγουρα θα αποφύγουν το ανθρώπινα μοιραίο μέσα στον χρόνο????

Πρόσφατα η Ελληνική Κοινωνία συγκλονίστηκε όταν ο ύπαρχος του BLUE HORIZON , όχι μόνο δεν δέχτηκε στο σκάφος τον ατυχή Αντώνη ,αλλά και τον έσπρωξε βίαια, από τον καταπέλτη,  στον θάνατο.Ενώ τώρα και καιρό οι  άλλοι <<ύπαρχοι>> των τραπεζών στέλνουν πολλούς <<Αντώνηδες>> ,ηλικιωμένους ,με έλλειψη ενσυναίσθησης,στην απελπισία και στην απόγνωση και σε κίνδυνο της ζωής τους 

Τα <<Υπερήφανα γηρατειά>> που έλεγε ο ΑΝΔΡΕΑΣ έγιναν <<ντροπιασμένα >> ,και επανέρχεται ξανά η σοφή ρήση τοu  για <<Κοινωνικοποίηση>του τραπεζικού συστήματος.καθότι η ιδιωτικοποίηση του το μετέτρεψε σε  σύστημα <<Ανάλγητο>> <<Τοκογλυφικό>>αλλά και Αντισυνταγματικό.!!!!!Το ΣΥΝΤΑΓΜΑ Ορίζει την ΙΣΟΤΗΤΑ των Πολιτών απέναντι στους Νόμους χωρίς ηλικιακούς διαχωρισμούς.Τι λέει το Συμβούλιο Επικρατείας αλλά και κάθε Kυβερνητικόε Αρμόδιος η μή.?????

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content