Αισιοδοξία Μητσοτάκη για νίκη στις Ευρωεκλογές – Θα παραμείνει γαλάζια η Κρήτη

Από το Ηράκλειο ξεκίνησε την επίσκεψή του στην Κρήτη ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο κ. Μητσοτάκης απηύθυνε χαιρετισμό σε συγκεντρωμένους πολίτες στο εκλογικό κέντρο της Νέας Δημοκρατίας που βρίσκεται στη Λεωφόρο Δικαιοσύνης, εκφράζοντας την αισιοδοξία του για μια ακόμα εκλογική νίκη του κυβερνώντος κόμματος στις κάλπες της 9ης Ιουνίου.

Πριν τον Πρωθυπουργό, χαιρετισμούς απεύθυναν ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ/ΝΔ Βαγγ. Καρκανάκης, και ο Δήμαρχος Ηρακλείου Αλέξης Καλοκαιρινός.

Δείτε το βίντεο: 

(ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ)

Ο Πρωθυπουργός κάλεσε τους πολίτες να συμμετάσχουν στις επερχόμενες ευρωεκλογές και επαναλαμβάνοντας τη μεγάλη χαρά του για το γεγονός ότι η Κρήτη στις προηγούμενες εκλογές, και τον Μάιο αλλά και τον Ιούνιο του 2023,«βάφτηκε» γαλάζια, τους ζήτησε να ανανεώσουν την εμπιστοσύνη τους στη Νέα Δημοκρατία και στην επερχόμενη εκλογική μάχη.

«Η Ευρώπη θα παίξει καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις και στην πατρίδα μας τα επόμενα πέντε χρόνια», ανέφερε ο πρωθυπουργός, προσθέτοντας ότι η εικόνα της χώρας από το 2019 έχει αλλάξει ριζικά. «Θυμηθείτε πού ήμασταν το 2019, όταν για πρώτη φορά οι Έλληνες πολίτες μάς εμπιστεύτηκαν μία χώρα που ήταν το μαύρο πρόβατο της Ευρώπης. Το προβληματικό παιδί της ευρωπαϊκής οικογένειας. Μέσα σε πέντε χρόνια έχει μετατραπεί σε μία χώρα η οποία σε πολλούς τομείς είναι παράδειγμα προς μίμηση», σημείωσε ο κ. Μητσοτάκης και διευκρίνισε: «Ξανακερδίσαμε τη χαμένη μας αξιοπιστία στην Ευρώπη και η φωνή μας ακούγεται ισχυρή».

Νωρίτερα ο κ. Μητσοτάκης επισκέφθηκε τον Οργανισμό Λιμένος Ηρακλείου, όπου συνομίλησε με τα στελέχη του Οργανισμού για την την ανάπτυξη του λιμένα, την αύξηση που καταγράφει ο τομέας της κρουαζιέρας, αλλά και τη σύμβαση παραχώρησης που υπεγράφη με τον όμιλο Grimaldi.

Στη συνέχεια ο πρωθυπουργός βρέθηκε στη Λότζια, όπου είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο Ηρακλείου Αλέξη Καλοκαιρινό.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content