Δωρεά του Ροταριανού Ομίλου Ηρακλείου στο Κ.Υ. Αρκαλοχωρίου

Σε μία σημαντική δωρεά στο Κέντρο Υγείας Αρκαλοχωρίου, προχώρησε ο Ροταριανός Όμιλος “Ηράκλειο – Νίκος Καζαντζάκης” που δείχνοντας το κοινωνικό του πρόσωπο, παρέδωσε αναλώσιμο υγειονομικό υλικό στο Κέντρο Υγείας Αρκαλοχωρίου κατόπιν συνεργασίας και καταγραφής ορισμένων εκ των αναγκών του.

Τον Ροταριανό Όμιλο ‘Ηράκλειο – Νίκος Καζαντζάκης’ εκπροσώπησε ο Πρόεδρος του Ροταριανού Ομίλου “Ηράκλειο – Νίκος Καζαντζάκης” Δημήτριος Βασμαρής και η Γραμματέας Πόπη Πατεριανάκη. Την επίσκεψη στο Κ.Υ. τίμησαν με την παρουσία τους ο Διοικητής της Περιφέρειας 2475 του Διεθνούς Rotary Νίκος Μαργαρόπουλος και ο Βοηθός Διοικητής για τους Ομίλους της Κρήτης Μιχάλης Ζωγραφάκης Σφακιανάκης. Την αποστολή υποδέχτηκε η Διευθύντρια Ιατρός και Δημοτική Σύμβουλος Ιφιγένεια Μπουτιέρου και ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας Βασίλης Κεγκέρογλου ενώ ακολούθησε ενημέρωση για τη λειτουργία και τις υπηρεσίες που παρέχει το Κέντρο  Υγείας.

“Ευχαριστούμε θερμά τον Ροταριανό Όμιλο “Ηράκλειο – Νίκος Καζαντζάκης”, για την ευγενική τους δωρεά που έρχεται να καλύψει μέρος των αυξημένων αναγκών του Κέντρου Υγείας Αρκαλοχωρίου σε υγειονομικό υλικό δεδομένου ότι καλύπτει μεγάλο γεωγραφικό χώρο στην ενδοχώρα του Ηρακλείου και δέχεται μεγάλο αριθμό ασθενών καθημερινά. Τέτοιου είδους ενέργειες δείχνουν αυξημένη ευαισθησία και είναι απαραίτητες στις ημέρες μας”, ανέφερε ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας Βασίλης Κεγκέρογλου. 

Τα μέλη του Ροταριανού Ομίλου “Ηράκλειο – Νίκος Καζαντζάκης” υποσχέθηκαν ότι θα συνεχίσουν να είναι κοντά στο Κ.Υ. μελλοντικά, με γνώμονα την εύρυθμη λειτουργία του σε μία πολύπαθη -από τον σεισμό του 2021-περιοχή.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content