Χτύπησαν αλύπητα σερβιτόρο στον Αγ. Νικόλαο

Ένα ακόμη άσχημο συμβάν σημειώθηκε απόψε τη νύχτα στον Άγιο Νικόλαο. Πρόκειται για τον ξυλοδαρμό ενός νεαρού που εργάζεται στην περιοχή ως σερβιτόρος, από δυο άτομα που διαμένουν μόνιμα στον Άγιο Νικόλαο.

Το συμβάν σημειώθηκε στο λιμάνι Αγίου Νικολάου έξω από κατάστημα.

Ο νεαρός που χτυπήθηκε άσχημα με ξύλα, διακομίσθηκε αναίσθητος στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου όπου και νοσηλεύεται, έχοντας υποστεί διάσειση και βαριές κακώσεις σε διάφορα σημεία του σώματος του.

Παραμένει νοσηλευόμενος

Παραμένει νοσηλευόμενος ο νεαρός άνδρας που διακομίσθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής στο Γενικό Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου έπειτα από περιστατικό ξυλοδαρμού, χωρίς η κατάσταση της υγείας του να εμπνέει ανησυχία, όπως είπε η Διοικήτρια του ΓΝΑΝ κα Μαρία Σπινθούρη.

Ο 30χρονος άνδρας έφερε θλαστικά τραύματα στο κεφάλι τα οποία και συρράπτηκαν ενώ υπεβλήθη και σε αξονική για να διερευνηθεί εάν είχε υποστεί και κακώσεις. Όπως διαπιστώθηκε από τον απεικονιστικό έλεγχο, ο νεαρός δεν έφερε κακώσεις κεφαλής ούτε κάποιον άλλο σοβαρό τραυματισμό, ωστόσο θα παραμείνει νοσηλευόμενος για παρακολούθηση από τους γιατρούς του Νοσοκομείου για τις επόμενες 1-2 μέρες.

Η αστυνομία έρευνα την υπόθεση.

 

Ανατολή

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content