Έσωσαν από του χάρου τα δόντια ένα τουρίστα!

Μετά από αγωνιώδεις προσπάθειες, δυο ναυαγοσώστες που εργάζονται στο ξενοδοχείο “Λαγκούνα” του Ανισαρά, έσωσαν κυριολεκτικά από του χάρου τα δόντια έναν τουρίστα ο οποίος είχε υποστεί ξαφνικά έμφραγμα του μυοκαρδίου.
Πρόκειται για τους ναυαγοσώστες Μάνο Ζεϊμπέκη και Οδυσσέα Σταυρουλάκη, οι οποίοι αντελήφθησαν την κρισιμότητα της κατάστασης του πελάτη του ξενοδοχείου και άρχισαν αμέσως αγωνιώδεις προσπάθειες για να επαναφέρουν τον άνθρωπο στη ζωή.
Πάλευαν επί μισή ώρα πάνω από τον τουρίστα, και τελικά πέτυχαν το σκοπό τους. Ο άνθρωπος είχε πάει στον κάτω κόσμο και οι δυο  ναυαγοσώστες, στην κυριολεξία, τον γύρισαν πίσω στη ζωή!

 

Το γεγονός προκάλεσε το θαυμασμό όλων όσοι παρακολούθησαν τις επιτυχείς προσπάθειες των ειδικά εκπαιδευμένων ναυαγοσωστών, ενώ από πέφτουν βροχή τα “μπράβο” και οι ευχαριστίες.

Ο κ. Μάνος Ζεϊμπέκης

Ειδικά, ο Μάνος Ζεϊμπέκης έχει τόσο συγκινηθεί, που κατόρθωσε και έσωσε μια ανθρώπινη ζωή, ώστε έκανε μια ανάρτηση στο facebook που τα λέει όλα:

 

Με τη σειρά μας κι εμείς συγχαίρουμε τους δυο ναυαγοσώστες μας και τους ευχόμαστε να αξιωθούν να προσφέρουν πάντα τη βοήθειά τους σε όσους τους έχουν ανάγκη.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content