Αλέξανδρος Οικονόμου: Υποψήφιος Σύνεδρος της ΝΔ

Ονομάζομαι Αλέξανδρος Οικονόμου.
Ζω και μεγάλωσα στο Ηράκλειο Κρήτης. Είμαι οικονομολόγος απόφοιτος του Πανεπιστημίου Κρήτης και πλέον μεταπτυχιακός φοιτητής Χρηματοοικονομικών στο Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο. Παράλληλα εργάζομαι στην Αναπτυξιακή Κρήτης ως στέλεχος αξιολόγησης και υλοποίησης έργων.
Από τα φοιτητικά μου χρόνια, έχω υπάρξει ενεργό μέλος της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και της ΟΝΝΕΔ δίνοντας καθημερινά ιδεολογικές μάχες, οι οποίες με την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη άρχισαν να δικαιώνονται.
Παρόλα αυτά, οι μικρές καθημερινές μάχες δεν μειώνονται αλλά αυξάνονται με το χρόνο και τώρα περισσότερο από ποτέ, η παράταξη μας έχει ανάγκη την στήριξη μας, από τον μεγαλύτερο έως και μικρότερο.
Γιατί η Νέα Δημοκρατία είναι παράταξη με παρελθόν, παρόν και μέλλον και την επόμενη μέρα μας χρειάζεται όλους σε έναν κόσμο που οι συνθήκες μοιάζουν πιο ρευστές από ποτέ. Για αυτό τον λόγο πήρα την απόφαση να συμμετάσχω στις εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας γιατί, σε αντίθεση με τις συνθήκες, οι ΙΔΕΕΣ μας δεν ήταν ποτέ ρευστές και η νέα γενιά του κόμματος είναι εδώ για να υπερασπιστεί κάθε κεκτημένο της κυβέρνησης μας.
Είμαι ένας νέος που είναι περήφανος ως Κρητικός και Νεοδημοκράτης και αυτή την Κυριακή θα είμαι υποψήφιος σύνεδρος στις εκλογές της  Δ.Ε.Ε.Π Ηρακλείου. Με αυτό τον τρόπο η γενιά μας δίνει σήμερα το παρών, βάζει πλάτη στις φιλελεύθερες αξίες μας και είναι εδώ για να στηρίξει έμπρακτα κάθε βήμα του μεγαλύτερου κόμματος της Ελλάδας.
Νέοι και Παλαιότεροι οφείλουμε να δείξουμε ότι είμαστε παρόντες και θα παραμείνουμε  χωρίς αποκλίσεις από τις ιδέες και τα ιδανικά που μάθαμε να αποτυπώνουμε στις λέξεις  “Νέα Δημοκρατία”.

 

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content