Μήνυμα ενότητας και Νίκης από το 12ο Συνέδριο της ΝΔ

Του Βαγγέλη Παπαδάκη (*)

Με δυναμισμό και διάχυτη την  πολιτική ελπίδα  που έρχεται και με βασικό σύνθημα «ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ», ξεκινά  σε μια δύσκολη πολιτική περίοδο  για τη χώρα  και το λαό, το 12ο Συνέδριο της ΝΔ, της μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης που εκφράζει αυθεντικά την ελληνική κοινωνία!

Της Δημοκρατικής παράταξης που καταλυτικά συνέβαλε στην ισχυροποίηση των δημοκρατικών θεσμών, στην κοινωνική πρόοδο, στην οικονομική ανάπτυξη και στον ευρωπαϊκό προσανατολισμό της χώρας, που έκλεισε πολιτικές πληγές, επαναφέροντας την Δημοκρατία, την ισονομία και την ισοπολιτεία στη χώρα,  που με συνέπεια και αποφασιστικότητα υπεράσπισε και συνεχίζει να  υπερασπίζει τα εθνικά και κυριαρχικά μας δικαιώματα.

Της μεγάλης Δημοκρατικής παράταξης που είτε από την θέση της κυβέρνησης είτε της αντιπολίτευσης συνεχώς έβαζε πλάτη στα δύσκολα στηρίζοντας την χώρα, φέρνοντας την  κανονικότητα , οικοδομώντας  και στηρίζοντας πάντα τα συμφέροντα του λαού και ένα αληθή κοινωνικό-οικονομικό μοντέλο ανάπτυξη για την ευημερία της.  

Το 12ο συνέδριο της ΝΔ  αποτυπώνει την δύναμη της ενότητας και της αλήθειας. Σηματοδοτεί την  νίκη κατά του λαϊκισμού και την αρχή του αγώνα για την επερχόμενη  πολιτική αλλαγή, μια αλλαγή που θα φέρει την ΝΔ και τον Πρόεδρο της Κ. Μητσοτάκη στην εξουσία και την ελπίδα, την κανονικότητα και  την ευημερία στη χώρα και στο λαό.

 

 

(*) Ο κ. Βαγγ. Παπαδάκης είναι Νοσηλευτής –Οικονομολόγος,  Υπεύθυνος Τομέα Υγείας ΝΟΔΕ Ηρακλείου και Σύνεδρος 12ου Συνεδρίου ΝΔ

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content