Κυριακίδης: «Με την ώθηση του κόσμου να πάρουμε τη νίκη»

Ο ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ Παύλος Κυριακίδης μίλησε στην κάμερα του Ο.Φ.Η TV για την αναμέτρηση της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος κόντρα στον Άρη.

Ο Παύλος Κυριακίδης ανέφερε:

«Γνωρίζουμε ότι ο Άρης είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα, προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο. Είχαν και αυτοί κάποια ανεπιτυχή αποτελέσματα. Η αλλαγή προπονητή θα βοηθήσει την ψυχολογία όλων των ποδοσφαιριστών.

Ερχόμαστε από δυο άσχημα αποτελέσματα, δουλέψαμε πολύ στην διακοπή και προετοιμαστήκαμε όσο το δυνατόν καλύτερα για αυτό το παιχνίδι, για να πάρουμε τους τρείς βαθμούς, που είναι πολύτιμοι για εμάς.

Ο κόσμος έχει δείξει ότι είναι δίπλα μας, σε όλα τα παιχνίδια έρχεται και μας βοηθάει. Ελπίζω ότι θα το κάνει και σε αυτό το παιχνίδι. Είναι ένα ντέρμπι, ένα μεγάλο παιχνίδι, ανάμεσα σε δυο μεγάλες ομάδες της Ελλάδας. Ελπίζουμε ο κόσμος να είναι κοντά μας και να μας δώσει την ώθηση να πάρουμε τους τρεις βαθμούς.

Στο σημείο που έχουμε φτάσει, σε κάθε παιχνίδι πρέπει να μπαίνουμε μέσα για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, καθώς δεν έχουμε μεγάλη συγκομιδή βαθμών».

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content