Με μεγάλη νίκη (4-0) ξεκίνησε η Κ19 του Εργοτέλη!

Με το δεξί πάτησε στο πρωτάθλημα Νέων της Football League η 19 του Εργοτέλη η οποία επικράτησε του αντίστοιχου συγκροτήματος της Σπάτης με 4-0.

Ένα παιχνίδι χορταστικό σε γκολ με δυο δοκάρια και αρκετές φάσεις για την ομάδα μας το οποίο μάλιστα διεξήχθη κάτω από το βλέμμα του Νίκκι Παπαβασιλείου.

Οι παίκτες του Βασίλη Πλεσίτη  μπήκε νωρίς μπροστά στο σκορ. Μόλις στο 3’ ο Θεοδωράκης με κοντινό πλασέ μετά από κόρνερ του Κομνηνού έστειλε την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο φόρτσαραν οι κιτρινόμαυροι και στο  48’ ο Αλεξάκης με πλασέ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας μας. Δυο λεπτά αργότερα ο Κομνηνός μετά από πάσα του Αλεξάκη σούταρε για να στείλει για τρίτη φορά την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 59’ έγινε το 4-0 με πλάσε του Κουτσογιαννάκη μετά από φάουλ που εκτέλεσε ο Κεφαλούκος.

Στο 87’ Μεγάλη διπλή χαμένη ευκαιρία με τους Κεφαλουκος και Κουτσογιαννάκη διαδοχικά να στέλνουν την μπάλα στο δοκάρι της εστίας της Σπάρτης.

Εργοτέλης: Βλαχάκης, Λούσι, Μαυροειδής (53’ Κουτεντάκης), Κεφαλούκος, Πλαϊτάκης, Θεοδωράκης (63’ Κόλα0, Κουτάντος, Κουτσογιαννάκης, Καπουράνης, Αλεξάκης (53’ Πάγια), Κομνηνός (53’ Χαϊντίνι)

Σπάρτη: Ζωης, Χοτζα, Δερμος, Μηνακάκης Π., Κουτσογιαννόπουλος, Κοβατσι, Λυκούδης, Κριάς, Χρυσούλης, Μηνακάκης Α., Φραντζεσκος

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content