Παναθηναϊκός – ΟΦ Ιεράπετρας 2-2

Με γκολ του Καμπετσή στο 94’ ο Παναθηναϊκός απέφυγε ήττα ντροπή από τον ΟΦ Ιεράπετρας στο ΟΑΚΑ για το Κύπελλο Ελλάδας.

Ένα ματς στο οποίο ο Γιώργος Δώνης ήθελε να κάνει πολύ δοκιμές, λίγο έλειψε να εξελιχθεί σε… κάζο για τον Παναθηναϊκό. Αυτό γιατί, όσο και αν οι «πράσινοι» είναι δύσκολο να κινδυνεύσουν με αποκλεισμό από τη συνέχεια του Κυπέλλου κι όσο και αν έπαιζαν με 17χρονα και 18χρονα παιδιά, η ιστορία θα… έγραφε πως θα είχε ηττηθεί από μια ομάδα Γ’ Εθνικής μέσα στο ΟΑΚΑ! Στην παγωμένη Καλογρέζα ο ΟΦ Ιεράπετρας πήγε να κάνει τη… νίκη της χρονιάς, και μάλιστα με ανατροπή, όμως, οι «πράσινοι» βρήκαν γκολ ισοφάρισης στο 94’ με τον Καμπετσή και με το τελικό 2-2 απέτρεψαν την ήττα.

Με το παιχνίδι αυτό ολοκληρώθηκε η 2η αγωνιστική των ομίλων του θεσμού και για την 3η αγωνιστική του 3ου ομίλου ο Παναθηναϊκός θα παίξει με τον ΑΟΧ/Κισσαμικό στις 19 Δεκεμβρίου στα Χανιά και η Ιεράπετρα μία ημέρα νωρίτερα (18/12) στην έδρα της με τον Παναιτωλικό. Η πρόκριση πλέον είναι ανοικτή και για τις 4 ομάδες του 3ου ομίλου. Στη βαθμολογία προηγούνται Κισσαμικός και Παναθηναϊκός με 4β και ακολουθούν Παναιτωλικός και Ιεράπετρα με 1β.

Διαιτητής: Ευάγγελος Μανούχος (Αργολίδας)
Κίτρινες κάρτες: Χατζηθεοδωρίδης, Παντελάκης
Κόκκινες κάρτες: –

Οι συνθέσεις:
Παναθηναϊκός (Δώνης): Κότσαρης, Θεοχάρης (46΄ Μπουζούκης), Παντελάκης, Οικονόμου, Αποστολάκης (79΄ Σιφναίος), Τζανδάρης, Στάικος, Χατζηθεοδωρίδης, Κουντουριώτης (70΄ Πούγγουρας), Καμπετσής, Εμμανουηλίδης.
ΟΦ Ιεράπετρας (Μάγγος): Παναγιώτου, Αναστασόπουλος, Κορομηλάς, Μίγγας (79΄ Πυθαρούλης), Πότσι, Μούτσα, Χίσι, Παπαδόπουλος, Μαρτσάκης (57΄ Κορέτα), Μηνάς (69΄ Τζελέπης), Καλημέρης.

onsports-ΑΠΕ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content