Πρεμιέρα με ήττα για τη νεανική ομάδα του ΟΦΗ, απο τον ΠΑΟ

Η νεανική ομάδα πόλο του ΟΦΗ για 11 λεπτά κοίταξε στα μάτια τον Παναθηναικό, στο κολυμβητήριο Ηρακλείου (4-4), αλλά τελικά γονάτισε στην ανωτερότητα του αντιπάλου, ο οποίος πήρε τη νίκη με 4-17.

Στο διάστημα που της το επέτρεψαν οι δυνάμεις της, η ομάδα του Μάκη Βολτυράκη, έδειξε ότι έχει μεγάλα περιθώρια βελτίωσης.

Το έργο του ΟΦΗ ήταν πολύ δύσκολο, απέναντι σε μια ομάδα, που προβάλλει ως φαβορί στην κατηγορία για επιστροφή στην Α1.

Ενώ μέτρησε ακόμη η έλλειψη φιλικών παιχνιδιών από πλευράς ΟΦΗ, αλλά και προετοιμασίας, καθώς το τελευταίο διάστημα το κολυμβητήριο ήταν κλειστό λόγω κακοκαιρίας.

Ο αντίπαλος μετά το 4-4 στα πρώτα 11 λεπτά, έδειξε ότι από πλευράς αγωνιστικής ετοιμότητας, είναι σε πολύ καλό επίπεδο και έφτασε εύκολα στο τελικό 4-17.

Για τον ΟΦΗ, αυτό ήταν ένα καλό τεστ, μια καλή προπόνηση, όπως παραδέχθηκε μετά το τέλος του αγώνα και ο προπονητής Μάκης Βολτυράκης, προκειμένου να προετοιμαστεί για τα παιχνίδια που θα «κυνηγήσει» με πιο βατούς αντιπάλους.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ, δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα ότι «έμεινα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παιδιών. Ουσιαστικά τώρα μαζευόμαστε ως ομάδα. Δεν έχουμε κάνει φιλικά και σωστή προετοιμασία, λόγω των γνωστών προβλημάτων που υπάρχουν. Είχαμε πει να παλέψουμε για 2 8λεπτά και τα καταφέραμε. Στο μέλλον θα παρουσιαστούμε καλύτεροι».

Τα 8λεπτα: 2-3, 2-6, 0-5, 0-3.

Τα γκολ του ΟΦΗ πέτυχαν οι Γιγουρτάκης 3, Λεονταράκης 1.

Τα γκολ του Παναθηναικού πέτυχαν οι Χατζηστεφάνου 2, Παπαδημητρίου 1, Κουρλιάφτης 4, Χουλιεράκης 1, Πανταζόπουλος 4, Γκαράνης 3, Γαβαλάς 2.

Η σύνθεση του ΟΦΗ: Kαβουσανός,Μαμιάρος, Κόκκινος, Μηναδάκης, Φανουράκης, Βάλσαμος, Κλάδος, Καραβέβας, Λεονταράκης, Γιανναδάκης, Γιγουρτάκης, Τσαγκαράκης, Παντερής, Μυγιάκης, Βολτυράκης.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content