Το καινούργιο σπίτι του Γιάννη Αντετοκούνμπο

H έπαυλη που μόλις αγόρασε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στο River Hills έχει τόσους χώρους, που θα μπορούσε κάλλιστα να μεταφέρεται με euro step από δωμάτιο σε δωμάτιο. Σχεδόν 10.000 τετραγωνικά μέτρα, άπειρο πράσινο, πέντε υπνοδωμάτια και άπειρα κομφόρ.

Δεν ξέρουμε αν είναι κάποιου είδους δώρο γα τον εαυτό του μετά το τρομερό του ξεκίνημα στη φετινή σεζόν του NBA, αλλά το σπίτι που αγόρασε ο Γιάννης έναντι 1.8 εκατομμυρίων δολαρίων μοιάζει με τις επαύλεις που βλέπουμε στις ταινίες, μόνο που είναι ακόμη μεγαλύτερο.

Ο ‘Greek Freak’ αγόρασε μια τρομερή βίλα στο River Hills, η οποία προηγουμένως ανήκε στον πρώην Buck, Mirza Teletovic. Ο Teletovic εγκατέλειψε την ενεργό δράση λόγω προβλημάτων υγείας τον Σεπτέμβριο και αμέσως χρίστηκε πρόεδρος της ομοσπονδίας του μπάσκετ στη Βοσνία.

Η συνολική έκταση του ακινήτου ανέρχεται στα 9,900 τ.μ, ενώ διαθέτει πέντε υπνοδωμάτια, επτά μπάνια, πισίνα και φυσικά ξενώνα για τους φιλοξενούμενους. Το πράσινο είναι παντού γύρω από την έπαυλη και στις λοιπές ανέσεις του σπιτιού συγκαταλέγονται μια αίθουσα προβολών, ένα game room και ένα θερμαινόμενο (παρακαλώ) γκαράζ.

Ο Γιάννης μπορεί να μετακομίσει άμεσα εκεί, καθώς το σπίτι είναι έτοιμο προς χρήση, ενώ οι φωτογραφίες που έχουν κυκλοφορήσει είναι πιο εντυπωσιακές και από ορισμένα καρφώματα του σούπερσταρ των Milwaukee Bucks.contra.gr

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content