Ανατροπή στη δολοφονία της οικογένειας ομογενών στις ΗΠΑ – Υποπτος ο αδελφός

Kατηγορίες για τέσσερις φόνους, εμπρησμό και οπλοκατοχή απήγγειλε εναντίον του 51χρονου Πολ Κανέιρο, η εισαγγελική αρχή της Κομητείας Μάνμουθ του Νιου Τζέρσεϊ.

Οι εισαγγελικές αρχές φαίνεται να θεωρούν τον 51χρονο Πολ Κανέιρο, ως τον βασικό ύποπτο για τη δολοφονία της τετραμελούς οικογένειας του 50χρονου αδελφού του Κιθ.

Η στυγερή δολοφονία σημειώθηκε την Τρίτη 20 Νοεμβρίου, στην κατοικία όπου ζούσε ο Κιθ Κανέιρο με τη σύζυγό του Τζένιφερ Καρύδη – Κανέιρο και τα δύο τους ανήλικα παιδιά τους που επίσης βρέθηκαν νεκρά.

Οι αρχές φαίνεται να θεωρούν ότι ο Πολ Κανέιρο μετά τη διάπραξη της δολοφονίας έβαλε φωτιά στην κατοικία προκειμένου να καλύψει τα ίχνη του.

Σημειώνεται ότι ο ύποπτος βρισκόταν ήδη στα χέρια των αρχών, καθώς κατηγορείτο για τον εμπρησμό του δικού του σπιτιού, ο οποίος συνέβη την ίδια ημέρα.

Η πυρκαγιά στο σπίτι του Πολ Κανέιρο, είχε  ξεσπάσει την ώρα που μέσα σε αυτό βρίσκονταν η σύζυγός του με τις δύο κόρες τους που διέφυγαν όλες με ασφάλεια.

Οι αρχές θεωρούν οικονομικής φύσης τα κίνητρα του φόνου, καθώς τα δύο αδέλφια ήταν συνέταιροι σε δύο επιχειρήσεις, η μία τεχνολογίας κι η άλλη ελέγχου παρασίτων.

Ο εισαγγελέας της κομητείας, Κρίστοφερ Γκραμιτσιόνι χαρακτήρισε την υπόθεση ως τη βιαιότερη που αντιμετώπισε στη σταδιοδρομία του.

Ο Κιθ Κανέιρο έφερε πολλαπλά τραύματα από σφαίρες, η σύζυγός του Τζένιφερ Καρύδη Κανέιρο τραύματα από σφαίρες και μαχαίρι, ενώ τα δύο ανήλικα παιδιά πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι.

Στις δηλώσεις του ο εισαγγελέας, περιγράφοντας τον τρόπο που έγινε το φονικό, υποστήριξε ότι ο ύποπτος αφού πυροβόλησε και σκότωσε τον αδελφό του στην αυλή του σπιτιού, στη συνέχεια εισέβαλε στην κατοικία και δολοφόνησε τη νύφη και ανίψια του, ενώ για να καλύψει τα ίχνη του, πυρπόλησε το σπίτι.

Στη συνέχεια, πάντα σύμφωνα με την εισαγγελική περιγραφή, πήγε στο σπίτι του και έβαλε φωτιά, με στόχο να δημιουργήσει την εντύπωση ότι και οι δύο οικογένειας ήταν στόχοι κάποιου άλλου.

Ο δικηγόρος του φερόμενου ως δράστη υποστήριξε την αθωότητα του πελάτη του, λέγοντας πως είναι συντετριμμένος από τη δολοφονία της οικογένειας του αδελφού του.πηγή:Καθημερινή

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content