Η Σοφία Πιταρίδη – Τουτουντζάκη υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον Κώστα Μαμουλάκη

Με μια ακόμα νέα και ιδιαίτερα αξιόλογη υποψηφιότητα ενισχύεται το ψηφοδέλτιο της παράταξης «Νέοι δρόμοι» με επικεφαλής τον Κώστα Μαμουλάκη.

Πρόκειται για την Σοφία Πιταρίδη, η οποία σε συνάντηση με τον Δήμαρχο Μαλεβιζίου Κώστα Μαμουλάκη αποδέχτηκε την πρότασή του και θα είναι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στις ερχόμενες εκλογές.

Η Σοφία Πιταρίδη έχει πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων, καθώς και Νοσηλευτικής και εργάζεται στην Μονάδα Τεχνητού Νεφρού του Βενιζελείου Νοσοκομείου Ηρακλείου. Είναι παντρεμένη με τον καρδιολόγο Βαγγέλη Τουτουντζάκη με τον οποίο έχουν αποκτήσει 3 παιδιά. Παράλληλα με την εργασία της, σπουδάζει στο ΤΕΙ Κρήτης στο Τμήμα Λογιστικής και παρακολουθεί μαθήματα πιάνου. Έχει αναπτύξει σημαντική κοινωνική δράση μέσα από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Παλαιοκάστρου τον οποίο και υπηρέτησε από τις θέσεις της Γραμματέα και της Αντιπροέδρου, καθώς και μέσα από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γαζίου στον οποίο είναι μέλος.

Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου και επικεφαλής της παράταξης Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Μια ακόμα νέα υποψηφιότητα, μια δραστήρια και δυναμική γυναίκα, η Σοφία Πιταρίδη έρχεται να ενισχύσει την προσπάθεια της παράταξής μας ΝΕΟΙ ΔΡΟΜΟΙ. Πρόκειται για μια γυναίκα που την διακρίνει και πιστεύει στον σεβασμό στον συνάνθρωπο, στην ειλικρίνεια, στην συνέπεια και στην εργατικότητα και έχει αναπτύξει πολύπλευρη κοινωνική δράση στον τόπο μας. Μαζί και με την Σοφία, συνεχίζουμε αυτόν τον αγνό αγώνα ανάπτυξης και ευημερίας του Μαλεβιζίου και των κατοίκων του, αυτή την προσπάθεια που έχει ως βάση την αλληλοεκτίμηση και την κοινωνική συνεργασία.

Καλωσορίζω και προσωπικά την αγαπητή Σοφία Πιταρίδη και της εύχομαι καλή επιτυχία».

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content