Η συνέλευση της “Ηράκλειας Πρωτοβουλίας”

Ενδιαφέρον είχε η χθεσινοβραδινή 28η γενική συνέλευση της “Ηράκλειας Πρωτοβουλίας”, που πραγματοποιήθηκε στο Πολύκεντρο του Ηρακλείου. Ήταν εκεί πολλά γνωστά στελέχη της παράταξης που αντάλλαξαν απόψεις και έκαναν προτάσεις για τον τρόπο με τον οποίο θα πρέπει η “Ηράκλεια Πρωτοβουλία” να συμμετάσχει στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Απόφαση συγκεκριμένη δεν ελήφθη, αφού, όπως τονίσθηκε και από την πρόεδρο της παράταξης κα Άννα Παπαχρονάκη, θα πρέπει προηγουμένως να γίνουν επαφές με τις άλλες δημοτικές παρατάξεις και με όλους τους υποψηφίους δημάρχους, προκειμένου να μελετηθούν τα προγράμματά τους αλλά και αφού ληφθεί υπόψη και η προσωπικότητα των επικεφαλής τους….

Αυτό πάντως που συζητήθηκε ευρέως είναι και το ενδεχόμενο η “Ηράκλεια Πρωτοβουλία” να κατέλθει αυτοδύναμα στις νέες εκλογές, όπως έχει κάνει και στο παρελθόν, κάτι άλλωστε που ευνοείται και από την παρούσα συγκυρία, λόγω “Κλεισθένη”…

Κατά γενική παραδοχή, η “Ηράκλεια Πρωτοβουλία” δεν άγεται, ούτε σύρεται, από κανένα κόμμα. Πάντα λειτούργησε και εξακολουθεί να λειτουργεί ως δημοτική παράταξη που κινείται με σημαία το συμφέρον της πόλης και των δημοτών.

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content