Ξανά υποψήφιος Δήμαρχος ο Ζαχ. Καλογεράκης

Από τη δημοτική παράταξη του Δήμου Μινώα Πεδιάδας “ΤΟΠΟΣ ΜΕ ΜΕΛΛΟΝ” εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Στόχος της παράταξης από την πρώτη στιγμή ήταν η συγκρότηση, η λειτουργία, και η ενότητα του νέου Δήμου, η οικονομική του αυτοδυναμία, η ανάπτυξη και το μέλλον του τόπου. Έμπρακτη απόδειξη τα  μικρά και μεγάλα έργα σε όλη την επικράτεια του δήμου, πολλά από τα οποία  βρίσκονται σε εξέλιξη ενώ έχουν  δρομολογηθεί πολλά νέα. 

Συστρατευτήκαμε  με σκοπό να υπηρετήσουμε διαχρονικά το δημόσιο συμφέρον και όχι τις προσωπικές μας φιλοδοξίες.  

Σεβαστήκαμε την διαφορετική άποψη, συνεργαστήκαμε  και στηρίξαμε όλες τις δημιουργικές πολιτιστικές και αθλητικές πρωτοβουλίες  αναδεικνύοντας  την δυναμική του τόπου μας. 

Παρά τις δύσκολες συνθήκες στις οποίες περιήλθε τόσο η αυτοδιοίκηση όσο και η χώρα, προσπαθήσαμε να ανταποκριθούμε στα προβλήματα άλλοτε με επιτυχία και άλλοτε όχι. 

Σήμερα βρισκόμαστε μπροστά σε μεγάλες προκλήσεις για τον τόπο και τους ανθρώπους του. Αξιοποιώντας την εμπειρία και τη γνώση που αποκομίσαμε μέσα από τη δράση μας τα προηγούμενα χρόνια, σχεδιάζουμε και δουλεύουμε πάνω στο αναπτυξιακό μοντέλο της περιοχής που αλλάζει, ειδικά με την κατασκευή του νέου αεροδρομίου. Με σχέδιο, όραμα και συγκεκριμένες προτάσεις αντιμετωπίζουμε τα νέα δεδομένα διεκδικώντας  για τον τόπο και τους  πολίτες.   

Στη διάρκεια της συνάντησης, ο δήμαρχος  έθεσε στην κρίση της παράταξης το έργο και τις προτάσεις της δημοτικής αρχής. Από το σύνολο των παρευρισκόμενων, αποφασίστηκε  η παράταξη μας, με επικεφαλής τον νυν δήμαρχο Ζαχαρία Καλογεράκη,  με το σχέδιο και τις προτάσεις της  να είναι παρούσα στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές.

 Με συνέπεια και πίστη σε αρχές και αξίες, ανανεωμένοι, με σχέδιο και πρόγραμμα  για το μέλλον του τόπου μας, καλούμε δίπλα μας  κάθε ενεργό και δημοκρατικό συμπολίτη και συμπολίτισσα μας και ιδιαίτερα τους νέους στους οποίους  ανήκει το αύριο του τόπου. 

Αντίπαλοι για εμάς είναι μόνο τα προβλήματα. 

Όλοι μαζί κατακτήσαμε πολλά.

Όλοι μαζί συνεχίζουμε 

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content