Ενθουσιώδης συγκέντρωση του Αρη Παπαδογιάννη

Στην αίθουσα του ΕΒΕΧ στην κυριολεξία δεν “έπεφτε καρφίτσα” καθώς μελλοντικοί υποψήφιοι του συνδυασμού του Άρη Παπαδογιάννη, επιθυμούντες να είναι υποψήφιοι, υποστηρικτές, φίλοι, τοπικά στελέχη της ΝΔ (μιας και ο πρόεδρος της ΝΔ έχει δηλώσει ανοικτά τη στήριξη στο συνδυασμό), έδωσαν το παρών στην εκδήλωση όπου παρουσιάστηκε το νέο λογότυπο και ταυτόχρονα οι βασικοί άξονες της στρατηγικής του νέου συνδυασμού.

180465 Ενθουσιώδης συγκέντρωση του Αρη Παπαδογιάννη

(το νέο λογότυπο του συνδυασμού του Άρη Παπαδογιάννη) 

 

Σε δηλώσεις του, ο κ. Παπαδογιάννης αναφέρθηκε στην επιλογή του νέου ονόματος, σημείωσε οτι ο συνδυασμός του, θα στελεχωθεί από αξιόλογους ανθρώπους από όλα τα κοινωνικά στρώματα και όλων των ηλικιών, προσθέτοντας οτι πολύ σύντομα θα γίνει και η παρουσίαση του προγράμματος του συνδυασμού, αφού πρώτα επισκεφτεί από “γωνιά σε γωνιά” όλο τον καλλικρατικό δήμο, συζητώντας με φορείς και πολίτες.

papadogianis-9 Ενθουσιώδης συγκέντρωση του Αρη Παπαδογιάννη

papadogianis-22 Ενθουσιώδης συγκέντρωση του Αρη Παπαδογιάννη

Σε οποιοδήποτε ερώτημα “η απάντηση είναι τα Χανιά μας”. Αυτό είναι το νέο όνομα του συνδυασμού μας, αυτό θέλουμε και αυτό πρεσβεύουμε…. Έχω πορευτεί με πολύ μεγάλη συνέπεια, δουλεύοντας σκληρά είτε σαν διοίκηση, είτε σαν αντιπολίτευση, χωρίς μια μέρα παύση, δεν έχω σταματήσει, να προσπαθώ, να μάχομαι για να προσφέρω σε αυτόν τον τόπο που αγαπώ, τους πολίτες που πιστεύουν στον Παπαδογιάννη και την προσπάθειά του. Αυτό θα κάνουμε και τώρα με μια ομάδα ανθρώπων που είναι πάρα πολύ αξιόλογοι, που ήταν δήμαρχοι, αντιδήμαρχοι, πρόεδροι, άνθρωποι από τη νέα γενιά, από όλα τα κοινωνικά στρώματα, όλων των ηλικιών και όλοι μαζί θέλουμε να δώσουμε στα Χανιά την αναπτυξιακή πορεία που οφείλουμε” σημείωσε προσθέτοντας

“Θέλουμε να αναδείξουμε τα πλεονεκτήματα που έχουν τα Χανιά, θέλουμε να αναπτύξουμε και αξιοποιήσουμε το μοναδικό παραλιακό μέτωπο, από τη Χαλέπα, τα Ταμπακαριά, το Κουμ Καπί, την Παλιά Πόλη, τη Νέα Χωρα μέχρι τους Αγ.Αποστόλους, τη Νέα Κυδωνία. Θέλουμε να δώσουμε στον πολίτη την αξία που του αξίζει…ίση αντιμετώπιση των δημοτών, από τα Κεραμειά μέχρι τη Σούδα, τη Νέα Κυδωνία, το Θέρισσο και το Ακρωτήρι. Αυτός είναι ο στόχος μας, δεν επιθυμούμε και δεν θα επιτρέψουμε περιοχές δύο ταχυτήτων, δεν θα επιτρέψουμε πολίτες δύο κατηγοριών”.

 

Flashnews

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ