Λ. Αυγενάκης : «Δεν θέλουμε τον Έλληνα με τεντωμένο το χέρι»

«Δεν θέλουμε έναν Έλληνα με τεντωμένο το χέρι να περιμένει ελεημοσύνη στο τέλος του χρόνου. Θέλουμε έναν Έλληνα γεμάτο αισιοδοξία να πατάει στα πόδια του», δήλωσε ο Γραμματέας της ΝΔ και Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Αταίριαστοι» των Γιάννη Ντσούνου και Χρήστου Κούτρα.

Βασικά σημεία της συνέντευξης:

Άνθρακες ο θησαυρός του πορίσματος ΚΕΕΛΠΝΟ. Για άλλη μια φορά προσπαθούν όπως-όπως να χτίσουν ένα αφήγημα σε 3 επίπεδα. Το πρώτο είναι το επίπεδο της λασπομαχίας, το δεύτερο της παροχολογίας και το τρίτο, το πως θα καταφέρουν να φτιάξουν το τσαλακωμένο προφίλ του κ. Τσίπρα.

Στο πλαίσιο της λασπομαχίας εντάσσεται και το πόρισμα του ΚΕΕΛΠΝΟ. Δεν γίνεται τυχαία. Γίνεται την ώρα που προσπαθούν να αλλάξουν ατζέντα, να κρύψουν το σκάνδαλο της ΔΕΠΑ. Δηλαδή την υπόθεση Λαυρεντιάδη.

Ο κ. Κιτσάκος τοποθετείται με τις ευλογίες του ΣΥΡΙΖΑ από την ELFE -του κ. Λαυρεντιάδη- στην κρατική ΔΕΠΑ και το χρέος της προηγούμενης εταιρία του προς την ΔΕΠΑ εκτοξεύεται, ενώ για πρώτη φορά εφαρμόζεται μέθοδος πληρωμών με μεταχρονολογημένες επιταγές και ανταλλαγή ακίνητων αμφιβόλου αξίας.

Έπειτα από παρέμβαση της Δικαιοσύνης ο κ. Κιτσάκος κατονόμασε πρώην υπουργούς από τους οποίους δεχόταν πιέσεις όπως οι κ.κ. Σκουρλέτης, Σταθάκης, Δραγασάκης, Πιτσιόρλας, Τζάκρη.

Αυτή η κυβέρνηση των σκανδάλων θα λογοδοτήσει πρώτα στην κάλπη και στον ελληνικό λαό. Ως ΝΔ θα ενισχύσουμε και θα στηρίξουμε το έργο της Δικαιοσύνης. Δεν θα αφήσουμε ίχνος σκανδάλου που δεν θα ερευνηθεί σωστά.

4,8 εκατ. ευρώ αγόρασε η ΔΕΗ μία πτωχευμένη εταιρεία στα Σκόπια, που ανήκε στον Αντιπρόεδρο της χώρας. Μπορεί να μας πει κάποιος το όφελος της ΔΕΗ από αυτή την εξαγορά; Είχε τη δυνατότητα η ΔΕΗ στη δεινή οικονομική κατάσταση που βρίσκεται να κάνει αυτή την κίνηση; Συζητάμε για ένα πίσω από το άλλο σκάνδαλα που δεν θα μείνουν έτσι.
Ο κ. Τσίπρας χτίζει και δημιουργεί πελάτες. Η ΝΔ θέλει και χτίζει πολίτες ενεργούς, παραγωγικούς, αισιόδοξους, μαχητικούς και έτοιμους να παράξουν για το καλό της χώρας αλλά και της οικογένειάς τους. Αυτές είναι οι δύο Ελλάδες, οι δύο κόσμοι.

Η ΝΔ δουλεύει για όλους τους Έλληνες με τους Έλληνες.

Ο προϋπολογισμός, είναι ένας αντιαναπτυξιακός προϋπολογισμός που κάθε άλλο παρά όφελος ή κίνητρα δίνει για να μείνουν οι πολίτες στη χώρα. Έχουμε ένα κόσμο παραγωγικό, έτοιμο να δώσει την ψυχή του για την χώρα, για να δημιουργήσει, κι έναν άλλο κόσμο, αυτόν του ΣΥΡΙΖΑ που κινείται με μίσος, με διαχωρισμούς, με ένταση και κάνει τους πολίτες να περιμένουν στην ουρά, κι ενώ τους παίρνουν 10, τους δίνουν πίσω 1.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content