Πάτρα, Τύρναβος, Βόλος και Ηράκλειο… στο «φουλ» οι μηχανές της ΝΔ

Στηρίζοντας πρόσωπα και επιλογές για την αυτοδιοίκηση, ανανεώνοντας την εμπιστοσύνη με τους ψηφοφόρους, αλλά και προετοιμάζοντας το έδαφος για το Συνέδριο της ΝΔ που θα πραγματοποιηθεί σε λίγες μέρες και θα σημάνει το σάλπισμα νίκης για τις επικείμενες εκλογικές μάχες, όλα τα γρανάζια του κομματικού μηχανισμού συντονίζονται και δουλεύουν σε εντατικούς ρυθμούς.

Με τις μηχανές στο φουλ, ενόψει του 12 Συνεδρίου, ο Γραμματέας την Πέμπτη το βράδυ βρέθηκε στην Πάτρα, μαζί με τον Πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη, σε εκδήλωση στήριξης στο πρόσωπο του Νεκτάριου Φαρμάκη που θα διεκδικήσει την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Την Παρασκευή στον εορτασμό του πολιούχου της Αγίου Ανδρέα, ενώ το απόγευμα θα βρεθεί σε  Τύρναβο ανακοινώνοντας τη στήριξη της ΝΔ στον Γιάννη Κόκουρα και το Σάββατο στο Βόλο, για την υποψήφια Δήμαρχο κ. Νάνσυ Καπούλα.

Κι από εκεί, επειδή δεν ξεχνά την Κρήτη, ταξίδι αστραπή στο Ηράκλειο για παρουσία σε κοινωνικές υποχρεώσεις και επιστροφή στην Αθήνα την Κυριακή για να ανακοινώσει τη στήριξη της ΝΔ στο πρόσωπο του Θεόδωρου Αμπατζόγλου που θα διεκδικήσει τον Δήμο Αμαρουσίου.

Την ίδια ώρα μια μεγάλη και άκρως ενδιαφέρουσα εκδήλωση, προετοιμάζεται για την επόμενη Παρασκευή στο Ηράκλειο, με θέμα την πρόταση της ΝΔ για την Παιδεία. Το πρόγραμμα της ΝΔ θα παρουσιαστεί από την Τομεάρχη Παιδείας και Βουλευτή Επικρατείας Νίκη Κεραμέως και τον Γραμματέα της ΝΔ – Βουλευτή Ηρακλείου Λευτέρη Αυγενάκη, σηματοδοτώντας το μήνυμα της «επένδυσης στη γνώση» και τη σημασία που έχει η Κρήτη για τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη Νέα Δημοκρατία.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content