117 ακίνητα βγαίνουν σε ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς στους τέσσερις νομούς της Κρήτης

Πλατφόρμα πλειστηριασμών δημιούργησαν οι τράπεζες, προκειμένου να προσελκύσουν τρίτους ενδιαφερόμενους αγοραστές για τα ακίνητα που θα βγάζουν σε πλειστηριασμό, .

Η πλατφόρμα www.landea.gr που είναι στον αέρα εδώ και λίγες ημέρες, διαμορφώθηκε στα πρότυπα της ιστοσελίδας αγγελιών ακινήτων spitogatos.gr και θα λειτουργήσει συμπληρωματικά στην πλατφόρμα eauction.gr των συμβολαιογράφων, βελτιώνοντας το τελικό αποτέλεσμα της διενέργειας των πλειστηριασμών. Παρέχει στον ενδιαφερόμενο πλήρη στοιχεία και εικόνα των πλειστηριαζόμενων ακινήτων, τα οποία έχουν αναγγελθεί στην πλατφόρμα eauction, δίνοντάς του τη δυνατότητα επιλογής ανά είδος ακινήτου (κατοικίες, επαγγελματικοί χώροι, γη, πάρκινγκ) και περιοχή.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της πλατφόρμας:

Στο Νομό Ηρακλείου, σε πλειστηριασμό βγαίνουν συνολικά 22 ακίνητα: 3 ακίνητα στο δήμο Ηρακλείου, δυο στο δήμο Μινώα Πεδιάδος, 13 στο δήμο Φαιστού και 4 στο δήμο Χερσονήσου.

Στο Νομό Ρεθύμνου, σε πλειστηριασμό βγαίνουν συνολικά 5 ακίνητα, δύο ακίνητα στο Δήμο Μυλοποτάμου και 3 στο δήμο Ρεθύμνης

Στο Νομό Χανίων βγαίνουν σε πλειστηριασμό  συνολικά 60 ακίνητα: 34 ακίνητα στο δήμο Χανίων, στον Δήμο Αποκορώνου 13, στον Δήμο Πλατανιά 11 ακίνητα, στον Δήμο Κισάμου 1 ακίνητο και στον Δήμο Καντάνου – Σελίνου 1 ακίνητο.

Στο Νομό Λασιθίου, σε πλειστηριασμό βγαίνουν συνολικά 30 ακίνητα:  8 ακίνητα στο δήμο Λασιθίου, 2 στο δήμο Ιεράπετρας, και 20 στο δήμο Σητείας

Μπαίνοντας στο site landea.gr, ο ενδιαφερόμενος μπορεί να επιλέξει το ακίνητο και την περιοχή που τον ενδιαφέρει και να δει φωτογραφία του ακινήτου με πλήρη στοιχεία αυτού (εσωτερικοί και εξωτερικοί χώροι, στοιχεία για το έτος κατασκευής και άλλα δεδομένα του ακινήτου).

Η περιγραφή του ακινήτου συνοδεύεται από χάρτη για την ακριβή τοποθεσία του και πληροφορίες για την ημερομηνία διεξαγωγής του πλειστηριασμού, την τιμή πρώτης προσφοράς, τα ακίνητα του ίδιου πλειστηριασμού αλλά και άλλα προτεινόμενα ακίνητα.

Πατώντας την επιλογή “Θέλω να συμμετέχω”, ο ενδιαφερόμενος παραπέμπεται στην πλατφόρμα eauction.gr, λαμβάνοντας αναλυτική πληροφόρηση για όλα τα στοιχεία του πλειστηριασμού του ακινήτου ώστε να προχωρήσει στην εκδήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή στη διενέργεια του πλειστηριασμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Capital.gr, η νεοσύστατη πλατφόρμα πλειστηριασμών των τραπεζών θα μπορεί, έχοντας διαπιστώσει το ενδιαφέρον του υποψηφίου αγοραστή για συγκεκριμένο τύπο ακινήτου και περιοχή, το οποίο όμως δεν είναι διαθέσιμο στην παρούσα φάση, να ενημερώνει τον ενδιαφερόμενο μέσω μηνύματος όταν υπάρξει σχετικό ακίνητο προς πλειστηριασμό.

 

Capital.gr

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ