Απάτη εις βάρος μελών του Συλλόγου Ρευματοπαθών

Από την κυρία Φωτεινή Ξωμεριτάκη πήραμε και δημοσιεύουμε την επιστολή που ακολουθεί:

Θύματα απάτης έπεσαν τα μέλη του Συλλόγου Ρευματοπαθών Κρήτης , καθώς προγραμματισμένη εκδρομή εκτός Κρήτης με 87 συμμετέχοντες δεν πραγματοποιήθηκε κατόπιν εξαφάνισης του τουριστικού πράκτορα. Η εκδρομή είχε οργανωθεί από γνωστό γραφείο του Ηρακλείου και είχαν δηλώσει συμμετοχή 87 μέλη και φίλοι του Συλλόγου από ολόκληρη την Κρήτη. Όλοι τους όχι μόνο έδωσαν προκαταβολή αλλά πλήρωσαν εξ ολοκλήρου το συνολικό ποσόν της εκδρομής.

Όμως την Κυριακή 30/9/2018, ημερομηνία αναχώρησης, βρέθηκαν προ εκπλήξεως στα λιμάνια Ηρακλείου και Σούδας, καθώς οι σχετικές κρατήσεις δεν είχαν γίνει και ο πράκτορας ήταν εξαφανισμένος ήδη από την Πέμπτη 27/9/2018.

Δυστυχώς σε καιρούς που έχουμε ανάγκη όμορφες στιγμές και ξενοιασιά, ανάγκη να ξεφεύγουμε από τις δυσκολίες των καιρών αλλά και τα σημαντικά προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζουμε, οι επιτήδειοι δεν λείπουν και δεν διστάζουν να εξαπατήσουν τα μέλη ενός Συλλόγου ασθενών και στη συγκεκριμένη περίπτωση ηλικιωμένων, του πιο ευαίσθητου μέρους της ελληνικής κοινωνίας.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content