Το τέλος μιας ακόμη χρονιάς, στην σχολική τάξη

Με τα μάτια ενός εκπαιδευτικού Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης

Μια ακόμα σχολική χρονιά έφτασε στο τέλος της και η αυλαία – όπως κάθε χρόνο – έπεσε στις 15 του Ιούνη! Ήταν κι αυτή ξεχωριστή, όπως και οι προηγούμενες, γεμάτη σχολικές δραστηριότητες και εκδρομές, συγκινήσεις, χαρές, δάκρυα, νοσταλγία…

 

Ευχάριστες στιγμές απο την τελευταία ημέρα στα δημοτικά σχολεία

Πότε πέρασε ο καιρός…! Θυμάμαι σαν τώρα το πρώτο κουδούνι! Τα συναισθήματα ήταν και τότε ανάμεικτα για εκπαιδευτικούς και μαθητές… η νοσταλγία του καλοκαιριού ζωγραφισμένη στα βλέμματα όλων και συνάμα ένα χαμόγελο στα χείλη για την επίκειμενη χρονιά.

 

 

Μαθητές απο δημοτικό σχολείο του Δήμου Μινώα Πεδιάδος

 

Από τη στιγμή που τακτοποιηθήκαμε στις σχολικές αίθουσες και μπήκαμε στους ρυθμούς της καθημερινότητας, οι μέρες διαδέχονταν η μία την άλλη…μέχρι που έφτασε ο καιρός για την τελετή λήξης του σχολικού έτους!

Κι εκείνη η μέρα έμεινε χαραγμένη στη μνήμη όλων! Άλλο ένα “δρομολόγιο” έφτασε στον προορισμό του! Με δάκρυα στα μάτια αποχαιρετηθήκαμε, κρατώντας έκαστος τη “βαλίτσα” του με τις αναμνήσεις της χρονιάς και μια γλυκόπικρη αίσθηση, ελπίζοντας του χρόνου να ξανασυναντηθούμε…

 

 

Kείμενο και φωτογραφικό υλικό εστάλη στη ”ΝΕΑ ΔΡΑΣΗ” προς δημοσίευση απο την κυρία Ι.Ζ. δασκάλα της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Ηρακλείου.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content