Δήμος Οροπεδίου:Άμεσα εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός του 2019

Κατατέθηκε στην αρμόδια υπηρεσία οικονομικού της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης ο προϋπολογισμός του Δήμου Οροπεδίου Λασιθίου για το 2019 ο οποίος ψηφίστηκε πρόσφατα από το δημοτικό συμβούλιο, κατά πλειοψηφία.

Ο Δήμος έχει διασφαλίσει τα δημοσιονομικά του οικονομικά στοιχεία και είναι απολύτως υλοποιήσιμος και βιώσιμος. Μάλιστα για πρώτη φορά κατατίθεται προϋπολογισμός το μήνα Νοέμβριο από τον Δήμο Οροπεδίου Λασιθίου ο οποίος είναι προεγκεκριμένος και ισοσκελισμένος χωρίς καμία παρατήρηση από το Οικονομικό Παρατηρητήριο του Υπουργείου Εσωτερικών.

Ο Δήμαρχος Γιάννης Στεφανάκης ευχαριστεί δημόσια το προσωπικό και τους συνεργάτες του Δήμου που εργάστηκαν σκληρά όλο το διάστημα που απαιτήθηκε για να καταρτιστούν σωστά τα δημόσια οικονομικά του Δήμου προκειμένου να υπάρξουν άμεσες ωφέλειες το επόμενο διάστημα για το κοινωνικό σύνολο-δημότες.

Συγκεκριμένα το Υπουργείο Εσωτερικών μέσω του «Παρατηρητηρίου Οικονομικής Αυτοτέλειας των ΟΤΑ»  εξέφρασε εγγράφως την ακόλουθη γνώμη για το προϋπολογισμό του Δήμου Οροπεδίου για το έτος 2019:

– Έχει τηρήσει τις οδηγίες που δόθηκαν με την υπ’ αριθμ. 38347/25.07.2018 ΚΥΑ και με τις απαντήσεις του πεδίου «Συχνές Ερωτήσεις: Προϋπολογισμοί Τ.Α.-2019», οι οποίες ταυτόχρονα αποτέλεσαν κριτήρια της διενεργούμενης αξιολόγησης, και είναι ισοσκελισμένος

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content