Ευχαριστούν το δήμο οι κάτοικοι της οδού Καρτερού

Ευχαριστήρια επιστολή απέστειλαν στο δήμο Ηρακλείου, οι κάτοικοι της οδού Καρτερού, για τη μετακίνηση των καταστημάτων χονδρικής πώλησης αλιευμάτων από το κέντρο του Ηρακλείου, μετά από 60 χρόνια, σε σύγχρονο χώρο εκτός της πόλης. Αναφέρουν λοιπόν:
Οι κάτοικοι, οι επαγγελματίες και οι ιδιοκτήτες ακινήτων επί της οδού Καρτερού και των παράπλευρων οδών αυτής, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την παρούσα Δημοτική Αρχή, και ιδιαίτερα το Δήμαρχο Ηρακλείου κ. Βασίλη Λαμπρινό και τους αρμόδιους Αντιδημάρχους κ. Πέτρο Ινιωτάκη και κ. Ιωάννη Αναστασάκη, για την ικανοποίηση του χρόνιου αιτήματός μας απομάκρυνσης των καταστημάτων χονδρικής πώλησης αλιευμάτων από το κέντρο του Ηρακλείου. Με τη δυναμική τους παρέμβαση και τις επίμονες προσπάθειές τους κατάφεραν να δικαιώσουν τον πολυετή αγώνα των κατοίκων και των επαγγελματιών της οδού Καρτερού κατά της περιβαλλοντικής επιβάρυνσης του κέντρου της πόλης και της υποβάθμισης της ποιότητας ζωής τους.
Επιπροσθέτως, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και όλες τις υπηρεσίες που κατά λόγο δικής τους αρμοδιότητας παρείχαν τη συνδρομή τους στην επίτευξη του ως άνω σκοπού, και ειδικότερα τη Δ/νση Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας Π.Ε. Ηρακλείου, τη Διεύθυνση Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Κρήτης, την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης και τη Διεύθυνση Αστυνομίας Ηρακλείου.
Ευχόμαστε ανάλογες ενέργειες να λάβουν χώρα και στο μέλλον, πάντοτε με σκοπό την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών και την ευημερία του συνόλου.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content