Μήνυμα του Περιφερειάρχη για την ημέρα ΑμεΑ

«Οι άνθρωποι με Αναπηρία έχουν μάθει να αγωνίζονται, να επιμένουν και τελικά να νικούν», επισημαίνει στο μήνυμά του για τη σημερινή μέρα των Ατόμων με Αναπηρία, ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.
Ο κ. Αρναουτάκης παρουσιάζει ως παράδειγμα θέλησης και επιτυχημένης παρουσίας την Ομάδα ΑΣΚΑ Ηρακλείου (Αθλητικός Σύλλογος Κινητικά Αναπήρων), την οποία υποστηρίζει ενεργά η Περιφέρεια Κρήτης, σημειώνοντας πως «τα μέλη της μας κάνουν όλους περήφανους για τη σπουδαία πορεία που κατέγραψαν στο Final 4 και τη συμμετοχή τους στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας που πραγματοποιήθηκε στο «Αλεξάνδρειο» Θεσσαλονίκης. Με την πορεία τους κατάφεραν να μας συγκινήσουν, να μας γεμίσουν χαρά και αισιοδοξία. Σε όλους τους παίχτες, στην ομάδα των προπονητών ευχόμαστε πολλές επιτυχίες για τη συνέχεια», τονίζει ο Περιφερειάρχης.
«H σημερινή ημέρα είναι αφιερωμένη στους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν ιδιαίτερες δυσκολίες, σε ανθρώπους με αναπηρία, οι οποίοι έχουν μάθει να αγωνίζονται, να επιμένουν και τελικά να νικούν, αποτελώντας παράδειγμα για όλους μας για τη θέληση, την αποφασιστικότητα και τη δύναμή τους», κατέληξε ο κ. Αρναουτάκης.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content