Τρία άτομα έπιασε η ΕΛΑΣ με ναρκωτικά στο Ηράκλειο

Συνελήφθησαν, χθες (23.11.2018) το απόγευμα, στο Ηράκλειο από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, δύο ημεδαποί ηλικίας 35 και 32 ετών και 35χρονη αλλοδαπή, κατηγορούμενοι για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και ειδικών δράσεων, που εκπονεί η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, χθες (23.11.2018) το μεσημέρι από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση σε περιοχή του Ηρακλείου.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, εντοπίστηκε ο 32χρονος να εξέρχεται από την οικία του 35χρονου και στη συνέχεια αφού συναντήθηκε με την 35χρονη πραγματοποιήθηκε έλεγχος από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητα κάνναβης και κινητό τηλέφωνο.

Στη συνέχεια ακολούθησε έρευνα στην οικία του 35χρονου και σε ακόμη μια οικία την οποία χρησιμοποιούσε (καβάντζα), όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά:

317,3 γραμμάρια ηρωίνης σε μορφή βράχου σε δεκαπέντε αυτοσχέδιες συσκευασίες,
401,3 ml υγρή μεθαδόνη,
ποσότητα κοκαΐνης,
14 γραμμάρια κάνναβης,
ναρκωτικά δισκία, χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή,
3 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας,
το χρηματικό ποσό των 2.710 ευρώ, ως προερχόμενο από τη διακίνηση ναρκωτικών,
2 κινητά τηλέφωνα,
πλήθος συσκευασιών για ναρκωτικές ουσίες καθώς και εργαλεία για τον τεμαχισμό τους,
κοσμήματα, η κατοχή των οποίων δεν μπορούσε να δικαιολογηθεί και εξετάζεται η προέλευση τους.

Η προανάκριση διενεργείται από Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content