“Φορτωμένοι κι αρματωμένοι” με ναρκωτικά και όπλα

Συνελήφθησαν, χθες (19.11.2018) το μεσημέρι, σε περιοχή του Δήμου Χανίων από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, δύο 30χρονοι ημεδαποί κατηγορούμενοι για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών. Επιπλέον σε βάρος του ενός 30χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και ειδικών δράσεων, που εκπονεί η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, χθες (19.11.2018) το μεσημέρι από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, εντοπίστηκαν οι δύο 30χρονοι να κινούνται με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα και αφού ακινητοποιήθηκαν πραγματοποιήθηκε έλεγχος, στους ίδιους και στα οχήματα, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 1.016 γραμμάρια κάνναβης.

Στη συνέχεια ακολούθησαν έρευνες στις οικίες τους, κατά τη διάρκεια των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά:

262,8 γραμμάρια κάνναβης,
πιστόλι με το γεμιστήρα του,
χειροβομβίδα
φυσίγγια,
2 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας,
2 μεταλλικοί τρίφτες κάνναβης,
2 κινητά τηλέφωνα
το χρηματικό ποσό των 3.778,85 ευρώ ως προερχόμενο από αγοραπωλησίες ναρκωτικών

Επιπλέον, κατασχεθήκαν δυο (2) Ι.Χ.Ε αυτοκίνητα ιδιοκτησίας των ανωτέρω ως μέσα μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών.

Η προανάκριση διενεργείται από Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, ενώ οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content