ΤΡΑΓΙΚΟ: Άστεγος πέθανε από το κρύο στο Ρέθυμνο!

Νεκρός βρέθηκε σήμερα από περαστικούς ένας άστεγος άνδρας, “μέσης ηλικίας”, στο Ρέθυμνο. Αυτό που κάνει ακόμα τραγικότερη την περίπτωση είναι ότι ο άνθρωπος φαίνεται ότι πέθανε από το κρύο…

Η σορός του βρέθηκε στην περιοχή πίσω από τα Δικαστήρια. Δεν έφερε πάνω του στοιχεία ταυτότητας και παραμένει ακόμη άγνωστο αν έχει συγγενείς κι αν αυτοί γνωρίζουν για το θάνατό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του goodnet.gr, ο άτυχος αυτός άντρας είχε μεταφερθεί αρκετές φορές στο νοσοκομείο από αστυνομικούς και παρά τις προσπάθειες που είχαν γίνει, δεν επιθυμούσε να διαμείνει σε στεγασμένο χώρο, όπως του είχε προταθεί. Κάποια στιγμή του είχε παραχωρηθεί δωμάτιο από την ενορία της Κυρίας των Αγγέλων, όμως λίγες μέρες αργότερα επέστρεψε στο δικό του γνώριμο περιβάλλον… το χώρο πίσω από τα δικαστήρια, όπου ήταν γραφτό να αφήσει απόψε τη στερνή πνοή του.

Κάτοικοι της περιοχής της Σοχώρας του έδιναν συχνά ρούχα ή φαγητό, ενώ σιτιζόταν στο συσσίτιο της Κυρίας των Αγγέλων (Μικρή Παναγία). Δυστυχώς, το βράδυ της Πέμπτης ήταν το τελευταίο για εκείνον και τώρα ο ιατροδικαστής θα διερευνήσει τα αίτια του θανάτου του, που πιθανόν να είναι παθολογικά, καθώς έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content