Ένας 28χρονος έκαψε τα μηχανήματα στη Γρα Λυγιά

Εξιχνιάστηκε, σήμερα η υπόθεση του εμπρησμού που διαπράχθηκε προχθές (04.12.2018) το βράδυ σε φορτηγά και χωματουργικά μηχανήματα επιχείρησης, στην περιοχή της Γρα Λυγιάς της Ιεράπετρας.

Για την υπόθεση αυτή συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας ένας 28χρονος ημεδαπός, ο οποίος  κατηγορείται για τον συγκεκριμένο εμπρησμό.  

Ειδικότερα, προχθές (04.12.2018) το βράδυ κάποιο άγνωστο άτομο, προκάλεσε πυρκαγιά σε έξι χωματουργικά μηχανήματα, επιχείρησης ιδιοκτησίας 52χρονου ημεδαπού, με αποτέλεσμα την ολοσχερή καταστροφή τριών μηχανημάτων.

Από την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων καθώς και την εμπεριστατωμένη έρευνα, του Τμήματος Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης, του Τμήματος Ασφαλείας Ιεράπετρας του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων (Τ.Α.Ε.) Λασιθίου  σε συνεργασία με το Κλιμάκιο Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Κ.Α.Ε.Ε.) Περιφέρειας Κρήτης και της  Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ιεράπετρας, προέκυψε ότι ένας 28χρονος είχε προχωρήσει στον εμπρησμό.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε επιχείρηση στην οποία συμμετείχαν οι  ανωτέρω Υπηρεσίες με αποτέλεσμα να συλληφθεί ο 28χρονος, ο οποίος θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content