Νέα προσπάθεια για πλοίο στο Ρέθυμνο

Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη είχαν τα μέλη της επιτροπής μετακίνησης του Δήμου Ρεθύμνου για το ζήτημα της ακτοπλοϊκής σύνδεσης του Ρεθύμνου με τον Πειραιά

Στην συνάντηση,  παρευρέθηκαν εκπρόσωποι της Αντιπεριφέρειας Ρεθύμνου με επικεφαλής την Αντιπεριφερειάρχη κ. Μ. Λιονή, ο δήμαρχος Ρεθύμνου κ. Μαρινάκης, από την ελάσσονα αντιπολίτευση του δήμου ο κ. Μιχ. Ανδρουλάκης  και τα μέλη της επιτροπής  Κώστας Πολοπετράκης και Κοσμάς Περπιράκης.

Σε δήλωση του για το αποτέλεσμα της συνάντησης αυτής, ο εκπρόσωπος της επιτροπής μετακίνησης κ. Περπιράκης, δήλωσε τα εξής: «Ενημερώσαμε τον κ. Περιφερειάρχη για την επιθυμία των Ρεθυμνιωτών να αποκατασταθεί η ακτοπλοϊκή σύνδεση του Νομού μας και για τις πρωτοβουλίες που θα πρέπει να αναλάβει σαν ο επικεφαλής θεσμικός της Κρήτης

Είμαστε κατ αρχήν ικανοποιημένοι για την δέσμευσή του ότι θα ηγηθεί νέων προσπαθειών , σε συνεργασία  με την αντιπεριφέρεια και τους δήμους του νομού Ρεθύμνης ώστε να δούμε το πώς θα δρομολογηθεί μια θετική εξέλιξη στο πρόβλημά μας αυτό.

Αυτό επιζητούσαμε με την συνάντηση μας αυτή και πιστεύουμε ότι θα υπάρξει και η προσπάθεια από πλευράς του κ. Περιφερειάρχη .»

 

Πηγή: rethemnonews.gr

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content