Προφυλακίσθηκε ο βιαστής της κόρης του φίλου του

Στην ανακρίτρια Χανίων οδηγήθηκε περίπου στις 10 σήμερα το πρωί για να απολογηθεί ο 43χρονος ο οποίος κατηγορείται οτι βίαζε την ανήλικη κόρη του φίλου του αφού πρώτα έριχνε ισχυρά υπνωτικά χάπια στο ρόφημα του πατέρα της.

Πρόκειται για την καταγγελία που έγινε από τη μητέρα της κοπέλας από το Βέλγιο, που είχε έλθει στην Ελλάδα για διακοπές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 43χρονος αρνείται ολες τις κατηγορίες και το μόνο που παραδέχεται ως αληθές στην όλη υπόθεση είναι η φιλική σχέση με τον πατέρα της ανήλικης.

Μετά την απολογία του, ο 43χρονος κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος, με ομόφωνη απόφαση ανακρίτριας και εισαγγελέα, με την κατηγορία του βιασμού 13χρονης αλλοδαπής.

Πρόκειται για μια πολυδιάστατη υπόθεση με σωρεία αδικημάτων, που βαραίνουν τον κατηγορούμενο. Εκτός από τον βιασμό και την ασέλγεια κατά συρροή, η δικογραφία περιέχει έγγραφα και καταθέσεις και από τις Βελγικές αρχές, στις οποίες έγινε η αρχική καταγγελία.

Σημειώνεται οτι ο 43χρονος, θα οδηγηθεί και αύριο Τετάρτη στον ανακριτή με την κατηγορία της αντίστασης κατά της αρχής καθώς κατά την επιχείρηση σύλληψής του από τους αστυνομικούς, προέβαλε σθεναρή αντίσταση.

 

Πηγή: Flashnews

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content