Την Πρέσβειρα Ειρήνης του ΟΗΕ υποδέχθηκε ο Περιφερειάρχης

Με τη διεθνούς φήμης πρωτευοντολόγο, ηθολόγο και Πρέσβειρα Ειρήνης των Ηνωμένων Εθνών Dr. Jane Goodall συναντήθηκε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.

Η κα Γκούνταλ επισκέφθηκε τον Περιφερειάρχη συνοδευόμενη από τα ηγετικά στελέχη του επίσημου γραφείου της στην Ελλάδα με την επωνυμία, Jane Goodall’s Roots & Shoots Greece, το οποίο λειτουργεί ως μη κερδοσκοπική οργάνωση από το 2017.

Η Πρέσβειρα Ειρήνης ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη για την στήριξη του έργου που επιτελεί το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης, και για την αποψινή διοργάνωση στην οποία η Περιφέρεια Κρήτης και το Jane Goodall Roots & Shoots Greece μαζί με το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης φιλοξενούν την διάσημη καθηγήτρια που προωθεί δράσεις υπέρ του περιβάλλοντος, της κοινωνίας και των ζώων.

Ο κ. Αρναουτάκης ευχαρίστησε την Πρέσβειρα και επεσήμανε πως αποτελεί μεγάλη τιμή η παρουσία της στο νησί, ενώ της δώρισε δύο λευκώματα. Το λεύκωμα προβολής «η Κρήτη της καρδιάς μας» καθώς και το περιβαλλοντικό λεύκωμα που δημιούργησε η Περιφέρεια Κρήτης σε συνεργασία με το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας με τίτλο «Κρήτη: Ένα νησί μία ήπειρος».   

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης Στ. Αρναουτάκης υποδέχθηκε στο νησί μας την Πρέσβειρα Ειρήνης των Ηνωμένων Εθνών Dr. Jane Goodall. Μια σπουδαία προσωπικότητα του σύγχρονου πολιτισμού τιμά με την παρουσία της την Κρήτη για να συμμετέχει στην ειδική εκδήλωση που οργανώνουν το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης – Πανεπιστήμιο Κρήτης, η Περιφέρεια Κρήτης και το Jane Goodall Roots & Shoots Greece, απόψε ώρα 18:30, στην αίθουσα του Πειραματικού Θεάτρου στο Πολιτιστικό Κέντρο Ηρακλείου (Λ. Πλαστήρα).

Posted by Περιφέρεια Κρήτης / Region of Crete on Tuesday, December 11, 2018

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content