Οι φοιτητές του μαθήματος “Food & Beverage Management” του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων & Τουρισμού του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου, πραγματοποιούν μια πολύ ενδιαφέρουσα έρευνα, στη προσπάθειά τους να εντοπίσουν το βαθμό που η πανδημία έχει επηρεάσει τις διατροφικές συνήθειες των Κρητικών.
Όπως μας ενημέρωσε ο καθηγητής Δρ. Γεώργιος Τριανταφύλλου, σκοπός των φοιτητών είναι να εξάγουν χρήσιμα συμπεράσματα αναφορικά με τις συνέπειες της πανδημίας στη διατροφή μας.
Στην έρευνα μπορούν να συμμετέχουν όσοι διαμένουν μόνιμα στην Κρήτη, μέχρι τις 30 Απριλίου 2021 όπου και θα λήξει η διεξαγωγή της έρευνας
link ερωτηματολογίου :
Το ερωτηματολόγιο της έρευνας
Όποιος θέλει να συμβάλει στην προσπάθεια αυτή πρέπει να συμπληρώσει ένα ανώνυμο ερωτηματολόγιο, στο οποίο περιλαμβάνονται οι ακόλουθες ερωτήσεις:
Κατά τη διάρκεια της πανδημίας η συχνότητα αγοράς (delivery) έτοιμου ψημένου φαγητού είναι: *
Πριν την πανδημία η συχνότητα αγοράς (delivery) καφέ, σνακ ήταν : *
Kατά τη διάρκεια της πανδημίας, όταν αγοράζετε τρόφιμα από το supermarket, έχετε ως κύριο κριτήριο επιλογής … (σημειώστε το κυρίαρχο για εσάς) *