Ημερίδα για την Υγιεινή και Ασφάλεια στο σύγχρονο κρεοπωλείο

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Κρεοπωλών Ν. Ηρακλείου & 

η Διεύθυνση Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Κρήτης

σας προσκαλούν στην ημερίδα με θέμα:

«Υγιεινή και Ασφάλεια στο σύγχρονο κρεοπωλείο»

Κυριακή, 22/10/2023, ώρα 10.00 πμ

Αίθουσα ΚΑΣΤΕΛΛΑΚΗ  Επιμελητηρίου Ηρακλείου, Κορωναίου 9

Πρόγραμμα Ημερίδας

09.45 – Προσέλευση

10.00 – Χαιρετισμοί   

10.15 – «Οδηγός Υγιεινής για τα κρεοπωλεία – Απαιτήσεις για τα παρασκευαστήρια  των κρεοπωλείων σύμφωνα με την ΥΑ 464/92592 (ΦΕΚ Β΄2111/01-08-2014)»

Ομιλήτρια: Ειρήνη Ελληνάκη, Κτηνίατρος, 

αν. προϊσταμένη Τμήματος Κτηνιατρικής Δημόσιας Υγείας  Δ/νσης Κτηνιατρικής Περιφέρειας  Κρήτης

11.15 – Διάλειμμα 

11.30 «Παρασκευάσματα κρέατος: Νομοθετικές απαιτήσεις και επισήμανση»

Ομιλητής: Γεώργιος Αντωναράκης, Τεχνολόγος τροφίμων, 

Τμήμα Κτηνιατρικής Δημόσιας Υγείας  Δ/νσης Κτηνιατρικής Περιφέρειας Κρήτης.

12.30 – Ερωτήσεις

                           Για το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Κρεοπωλών Ν. Ηρακλείου

                          Ο Πρόεδρος                                                                      Ο Γενικός Γραμματέας

                  Λευτέρης Ντουράκης                                                                 Μανώλης Δατσέρης   

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content