Επιτυχημένη εκδήλωση νεανικής γυναικείας επιχειρηματικότητας

Την πορεία προς τη δική τους επαγγελματική επιτυχία, τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν και τα εμπόδια που έπρεπε να ξεπεράσουν για να κατακτήσουν το επιχειρηματικό τους όνειρο, περιέγραψαν 4 σημαντικές προσωπικότητες της νεανικής γυναικείας επιχειρηματικότητας στη διάρκεια εκδήλωσης που διοργάνωσε το H2B HUB (www.htob.gr) σε συνεργασία με το FPower (www.fpower.gr).
Πρόκειται για την εκδήλωση “Step it Up: Female Career stories” η οποία πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Cross EUWBA, για την προώθηση της διαδικασίας επενδύσεων από Επιχειρηματικούς Αρωγούς (Business Angels).
Τον συντονισμό της συζήτησης είχαν οι κυρίες Ροσάννα Μόρτογλου και Μαρία Αρναουτάκη, δύο πολυτάλαντες κυρίες, κρητικής καταγωγής με σημαντικές διακρίσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό, συνιδρύτριες του οργανισμού FPower που στόχο έχει την Ενδυνάμωση της Γυναικείας Ηγεσίας.
Προσκεκλημένες στη συζήτηση ήταν οι κυρίες Έλλη Γενιατάκη, Ιδιοκτήτρια & Quality Manager στο ξενοδοχείο Radisson Blu Resort και Ζαχαρένια Ατζιτζικάκη, VP Design στη Workable, οι οποίες μίλησαν για τη μέχρι σήμερα πορεία τους στον τουρισμό και την τεχνολογία αντίστοιχα, το remote working και τις οικογενειακές επιχειρήσεις.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκε μεγάλος αριθμός, κυρίως, νέων γυναικών, οι οποίες συμμετείχαν ενεργά στην ενδιαφέρουσα και εποικοδομητική ανοιχτή συζήτηση που ακολούθησε και έλαβαν από τις ομιλήτριες, συμβουλές για τη διαχείριση προβλημάτων που αντιμετωπίζουν στην υλοποίηση των επιχειρηματικών τους σχεδίων.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content