Μετά τη Χαλυβουργική και στη ΛΑΡΚΟ κόβουν το ρεύμα

Να διεκδικήσει με κάθε τρόπο τα οφειλόμενα από τους μεγάλους βιομηχανικούς καταναλωτές έχει αποφασίσει η ΔΕΗ, η οποία «κατεβάζει το διακόπτη» μετά τη Χαλυβουργική και στη ΛΑΡΚΟ για οφειλές ύψους 285 εκατ. ευρώ.
Παράλληλα προχωρεί σε όλες τις νομικές κινήσεις που έχει στη διάθεση της προκειμένου να διασφαλίσει ότι πράγματι θα διακοπεί η ηλεκτροδότηση της Χαλυβουργικής από τον ΑΔΜΗΕ και βεβαίως ότι το ίδιο θα γίνει με όλους του μεγάλους καταναλωτές που δεν ρυθμίζουν τις οφειλές τους.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του World Energy News, η ΔΕΗ ήδη από τις αρχές Νοεμβρίου έχει ενεργοποιήσει τις διαδικασίες διακοπής της ηλεκτροδότησης και της ΛΑΡΚΟ στέλνοντας στον ΑΔΜΗΕ εντολή απενεργοποίησης των μετρητών φορτίου.

Εντός των επομένων ημερών (ίσως και σήμερα 20/11) πρόκειται να προχωρήσει στην επόμενη κίνηση που είναι η δήλωση άρσης εκπροσώπησης της ΛΑΡΚΟ.

Σύμφωνα με τον Κώδικα Προμήθειας, η κίνηση αυτή πρέπει να γίνει εντός δεκαημέρου από την πρώτη επιστολή και πλέον θα πρέπει ο ΑΔΜΗΕ να προχωρήσει στη διακοπή της ηλεκτροδότησης.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content