Φίλης για Πετσίτη: Πρέπει να δώσει εξηγήσεις ο Παππάς

Την επιφύλαξή του για τα όσα δημοσιεύονται σχετικά με την υπόθεση του Μανώλη Πετσίτη εξέφρασε σήμερα ο Νίκος Φίλης, εκτιμώντας παράλληλα ότι ο Νίκος Παππάς «πρέπει να δώσει περισσότερες εξηγήσεις».

Κληθείς να σχολιάσει την υπόθεση Πετσίτη, ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για ένα πρόσωπο που ήταν γνωστό ως «βοηθός του Νίκου Παππά», με το οποίο ωστόσο ο ίδιος δεν είχε ιδιαίτερες σχέσεις.

Μιλώντας στο “Θέμα FM”, ο κ. Φίλης απάντησε πως «όσα διαβάζουμε είναι ενοχλητικά αλλά μένει να αποδειχθούν», ενώ σε ερώτηση για το αν θα πρέπει ο κ. Παππάς να δώσει περισσότερες εξηγήσεις, απάντησε ότι «στο βαθμό που αναφέρεται συγκεκριμένα, ναι, πρέπει να δώσει περισσότερες εξηγήσεις».

«Εάν αποδειχθούν, χρειάζονται εξηγήσεις όσα έχουν γραφτεί» πρόσθεσε για το θέμα συμπληρώνοντας ότι «φοβούμαι ότι γίνεται μια συζήτηση χωρίς να υπάρχουν στοιχεία, δεν θα ήθελα να δηλητηριαστεί η πολιτική σκηνή», συμπλήρωσε.

Σχολιάζοντας τη δήλωση του Γιάννη Αλαφούζου για την βόμβα στον ΣΚΑΪ, που κατονομάζει την κυβέρνηση ως «βασικό ηθικό αυτουργό» για την επίθεση, ο κ. Φίλης απάντησε λέγοντας: «Αθλιότητα αυτό που λέει ο κ. Αλαφούζος, όλοι μπορεί να λένε αθλιότητες υπό το βάρος της στιγμής».

 

 

CNN.gr

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content