Παρών στην εκδήλωση Τσίπρα – Μοράλες ο Γιώργος Παπανδρέου

Με θερμά λόγια υποδέχθηκε ο Αλέξης Τσίπρας στην εκδήλωση στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος τον «Πρόεδρο του Πολυεθνοτικού Κράτους της Βολιβίας» Εβο Μοράλες τον οποίο ευχαρίστησε γιατί σπάνια επισκέπτεται την Ευρώπη.

«Είμαι σίγουρος ότι πολλοί περίμεναν με μεγάλο ενδιαφέρον αυτή την επίσκεψη. Μια επίσκεψη που γίνεται σε μια πολύ κρίσιμη περίοδο για τη διεθνή πολιτική κατάσταση και τη γεωπολιτική σκακιέρα» δήλωσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Παρών στην εκδήλωση ο Γιώργος Παπανδρέου

Το «παρών» στην εκδήλωση στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος με ομιλητές τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον πρόεδρο της Βολιβίας Εβο Μοράλες, έδωσε ο Γιώργος Παπανδρέου.

Ο πρώην πρωθυπουργός παρά το «εμπάργκο» από το Κίνημα Αλλαγής κάθονταν στην πρώτη γραμμή, δίπλα στον Θανάση Θεοχαρόπουλο και αντάλλαξε θερμή χειραψία με τον Αλέξη Τσίπρα καθώς και με τον πρόεδρο της Βολιβίας.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν εκτός των άλλων ο νυν υφυπουργός Αγγελος Τόλκας, ο Γιάννης Ραγκούσης, αλλά και οι πρώην υπουργοί του ΠΑΣΟΚ, Λούκα Κατσέλη, Θεοδώρα Τζάκρη, Μάρκος Μπόλαρης κ.α.

Και συνέντευξη στην ΕΡΤ

Την ανάγκη για προοδευτική απάντηση στα προβλήματα της χώρας, υπογράμμισε στην εφ` όλης της ύλης συνέντευξη του ο Γιώργος Παπανδρέου, στην εκπομπή FOCUS της ΕΡΤ.

Ο πρώην πρωθυπουργός είπε ακόμα ότι ο Αλέξης Τσίπρας έπρεπε να είχε απευθυνθεί στην Κεντροαριστερά για προοδευτικές αλλαγές. «Έπρεπε να είχε απευθύνει από το 2015 την πρόσκληση για συνεργασία. Να πει ότι με εσάς θέλω να κυβερνήσω για να κάνουμε αλλαγές προοδευτικές… Αντ’ αυτού επέλεξε συνειδητά να συμμαχήσει με την ακρα δεξιά» είπε χαρακτηριστικά και έκανε λόγο για υπόγειες σχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ με τον Καραμανλισμό.

Πρώτο Θέμα – iefimerida

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content