Διάλεξη της Κατερίνας Χατζάκη στο Πολύκεντρο

Η Ομάδα Εθελοντών Παιδείας του Δήμου Ηρακλείου υπό την αιγίδα των Αντιδημαρχιών Εθελοντισμού – Πολιτισμού & Παιδείας διοργανώνει κύκλο διαλέξεων με τίτλο :

Σκέψου τα  << πώς >> και τα  << γιατί >>

Ειδικευμένοι επιστήμονες θα αναπτύξουν θέματα που αφορούν στη διαχείριση ανθρώπινων σχέσεων και την αποτελεσματική επικοινωνία.

Στο πλαίσιο η Ομάδα Εθελοντών προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 19.00 στο χώρο του Πολύκεντρου Νεολαίας του Δήμου Ηρακλείου (Ανδρόγεω 2).

Ομιλήτρια θα είναι: η κυρία Κατερίνα Χατζάκη, Life & Business Coach, πιστοποιημένη ως ACC coach από τον International Coach Federation (ICF) Global και μέλος του ICF Greece, << Αντιμετωπίζοντας την αναβλητικότητα μου >>.

Η Κατερίνα Χατζάκη σπούδασε Μαθηματικός στο Πανεπιστήμιο Κρήτης και στη συνέχεια εκπαιδεύτηκε στο Personal & Executive coaching σε πρόγραμμα του Kingstown College αναγνωρισμένο από τον ICF- International Coaching Federation. Είναι πιστοποιημένη ACC coach από τον ICF Global και μέλος του ICF Greece.

Η πολυετής εμπειρία της σε διευθυντικές θέσεις στον τραπεζικό τομέα ( με εξειδίκευση σε θέματα διαδικασιών και διαχείρισης κινδύνων ) και στα τουριστικά  καθώς και η πολύχρονη παρουσία της σε ομάδες αυτογνωσίας και αυτοβελτίωσης, υπήρξαν σημαντικά εφόδια στη διαδικασία ενδυνάμωσης και υποστήριξης ανθρώπινου δυναμικού και την οδήγησαν να ειδικευτεί σε  : life coaching , business coaching , executive & career coaching.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content