ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ: Πολύ κοντά στο σημείο της επίθεσης Κεφαλογιάννης, Ανδρουλάκης και Γραμματικάκης

Λίγα μέτρα μακρύτερα από τον τόπο όπου εκδηλώθηκε η αποψινή επίθεση στο κέντρο του Στρασβούργου, βρίσκονταν μεταξύ άλλων και οι Έλληνες ευρωβουλευτές Μανώλης Κεφαλογιάννης, Νίκος Ανδρουλάκης και Γιώργος Γραμματικάκης, που έχουν μεταβεί εκεί για την Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου. Ευτυχώς, οι δυο Κρητικοί ευρωβουλευτές  δεν έπαθαν τίποτε.

Η “ΝΕΑ ΔΡΑΣΙΣ” επικοινώνησε με τον ευρωβουλευτή κ. Κεφαλογιάννη λίγα λεπτά μετά την επίθεση. Όπως μας είπε, βρισκόταν πολύ κοντά στο χώρο της επίθεσης, στην πλατεία του καθεδρικού ναού του Στρασβούργου, όπου η Αστυνομία απέκλεισε όλα τα τετράγωνα. Οι πυροβολισμοί έπεφτaν βροχή και, όπως πληροφορήθηκε ο κ. Κεφαλογιάννης, οι νεκροί και οι τραυματίες είναι περισσότεροι από όσους  αρχικά ανακοινώθηκε.

Ο ευρωβουλευτής Ν. Ανδρουλάκης έκανε ανάρτηση στο Τουίτερ με φωτογραφία από το εσωτερικό του εστιατορίου όπου βρίσκεται. Έξω από το εστιατόριο φαίνονται Γάλλοι αστυνομικοί που έχουν αποκλείσει το χώρο.

Στην ίδια περιοχή βρισκόταν και ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κύρτσος, ο οποίος, όπως ενημέρωσε μέσω Twitter, πρόλαβε να αποχωρήσει πριν αποκλειστούν οι δρόμοι από την αστυνομία, διευκρινίζοντας ότι δεν επικράτησε πανικός.

 

Δηλώσεις για τα γεγονότα στο Στρασβούργο έκανε, μιλώντας σε ραδιοσταθμό της Αθήνας και ο ευρωβουλευτής Γιώργος Γραμματικάκης:

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content