Υλικά
- 1 φύλλο µπακαλιάρο
- 1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
- ½ κιλό ντοµάτες
- 1 κιλό φρέσκα φασολάκια
- 1 κρεµµύδι
- 2-3 σκελίδες σκόρδο
- πιπέρι
Προετοιμασία
Ξαλµυρίζουµε τον µπακαλιάρο και τον κόβουµε κοµµατάκια. Καθαρίζουµε και πλένουµε τα φασολάκια. Σε µια κατσαρόλα τσιγαρίζουµε τα κρεµµύδια µε το ελαιόλαδο, ρίχνουµε τα φασολάκια και τα κουνάµε 2-3 φορές. Προσθέτουµε τις ντοµάτες ψιλοκοµµένες χωρίς τη φλούδα, το σκόρδο και το πιπέρι και αφήνουµε το φαγητό να βράσει για 15 λεπτά της ώρας και είναι έτοιµο.
incrediblecrete.gr