Κάποιες ταβέρνες, από τις λεγόμενες “πολυτελείας”, απαξιούν να τηρήσουν το έθιμο του κεράσματος μιας τσικουδιάς, μετά το γεύμα των πελατών τους. Όποιος απ’ αυτούς ζητήσει να πιεί μια “χωνευτική τσικουδιά”, την πληρώνει πανάκριβα. Μας καταγγέλλεται μάλιστα ότι υπάρχει τέτοια “πολυτελής” ταβέρνα στην περιοχή του κέντρου της πόλης, που χρεώνει περίπου 15 ευρώ(!) για ένα καραφάκι ρακής…
Είναι αυτή η απληστία των ταβερναρέων, που δεν τους αρκούν τα κέρδη από τα πιάτα που προσφέρουν, αλλά κερδοσκοπούν ακόμη και επί της τσικουδιάς.
Σχολιαστής