Στη Μεσαρά το Σάββατο ο Κυριάκος

Μεγάλη κοσμοσυρροή προβλέπεται την ερχόμενη Παρασκευή στο κέντρο “Αναδρομές”, όπου θα κοπεί η πρωτοχρονιάτικη πίτα της ΝΟΔΕ Ηρακλείου, παρουσία του Προέδρου της ΝΔ κ. Κυριάκου Μητσοτάκη.

Στην εκδήλωση θα παραστούν επίσης ο Γραμματέας της ΠΕ κ. Λευτέρης Αυγενάκης, ο Γραμματέας της Κ.Ο. και βουλευτής Καρδίτσας Κώστας Τσιάρας και ο επικεφαλής των ευρωβουλευτών της ΝΔ κ. Μαν. Κεφαλογιάννης.

Περιοδεία στη Μεσαρά το Σάββατο

Ήδη η ΝΟΔΕ Ηρακλείου οργανώνει, με τη συνεργασία του Γραμματέα κ. Λευτ. Αυγενάκη, μια σημαντική περιοδεία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Μεσαρά, που θα γίνει την αμέσως επόμενη μέρα Σάββατο 19/1.

Το πρόγραμμα της περιοδείας θα περιλαμβάνει επίσκεψη – ενημέρωση στα εργοτάξια του δρόμου Ηράκλειο – Μεσαρά, στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας. Ακολούθως ο κ. Μητσοτάκης θα επισκεφθεί το Μουσείο Μεσαράς και θα καταλήξει στις Μοίρες, όπου θα επισκεφθεί το ιστορικό παζάρι της κωμόπολης, όπου θα έρθει σε άμεση επαφή με τους πολίτες.

Πριν αναχωρήσει για το Τυμπάκι, ο Πρόεδρος της ΝΔ θα μεταβεί στα γραφεία της ΔΗΜΤΟ Φαιστού και θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα της οργάνωσης.

Στο Τυμπάκι ο κ. Μητσοτάκης θα περπατήσει στους κεντρικούς δρόμους και θα έχει συζήτηση με τους κατοίκους για τα προβλήματά τους και ειδικά ό,τι έχει σχέση με τον αγροτικό τομέα.

 

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ