Το μενού του γεύματος Μητσοτάκη – Ερντογάν

Περίπου μία ώρα διήρκησε το γεύμα εργασίας της ολομέλειας του Ανώτατου Συμβουλίου Συνεργασίας στο Μέγαρο Μαξίμου. 

Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είχε την ευκαιρία να απολαύσει ελληνική σαλάτα με σέρι, κάπαρη και θρακίσιο τυρί, ψάρι (ροφό) με χόρτα, ντολμαδάκια και ταραμά με μαύρο ψωμί (σερβιρίστηκαν στο ίδιο πιάτο),  ενώ για επιδόρπιο προσφέρθηκε  χαλβάς και φρούτα.
Εξυπακούεται πως δεν υπήρξαν οινοπνευματώδη στο τραπέζι καθώς η μουσουλμανική θρησκεία τα απαγορεύει. 

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε δώρο στον Τούρκο Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μια έκδοση του υπουργείου Πολιτισμού με τίτλο «Η οθωμανική αρχιτεκτονική στην Ελλάδα».

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content