Τα προϊόντα της Φαρμακευτικής Κάνναβης στο σύχρονο επιχειρείν

Εκδήλωση στο Ηράκλειο

Ξεκίνησε και επίσημα η «κούρσα» για την καλλιέργεια και την επεξεργασία κάνναβης για φαρμακευτικούς σκοπούς και στην Ελλάδα. Οι «παίκτες» που μπαίνουν στο νέο αυτό πεδίο επιχειρηματικότητας, βεβαίως, προσβλέπουν σε κέρδη από το νέο αυτό τομέα «βιομηχανίας» που μόλις άνοιξε στη χώρα μας.

Η θεραπευτική αξία της κάνναβης, τα δυνητικά οφέλη για την οικονομία, τα πλεονεκτήματα της Ελλάδας, η ζήτηση, αλλά και οι «αστερίσκοι» συζητήθηκαν σε εκδήλωση σε κεντρικό ξενοδοχείου Ηρακλείου. 

Οι διοργανωτές μίλησαν στη «Νέα Δράση» για όλα όσα αφορούν στο «παρεξηγημένο» φυτό.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Η κάνναβη, το κατά πολλούς «δαιμονοποιημένο»φυτό, το τελευταίο διάστημα έχει γίνει αντικείμενο έντονης συζήτησης, τόσο στο εσωτερικό — μετά και από την απόφαση νομιμοποίησης της φαρμακευτικής κάνναβης — όσο και στο εξωτερικό, καθώς καθίσταται ολοένα και πιο διαδεδομένη.

Επιστήμονες στη διάρκεια της εκδήλωσης μίλησαν για ένα φυτό με θεραπευτικές ιδιότητες που παράλληλα «καλλιεργεί» σημαντικές ευκαιρίες και προοπτικές ενίσχυσης της ελληνικής οικονομίας.

Ανάμεσα στα ερωτήματα που παραμένουν ανοικτά, σύμφωνα με τους οργανωτές της εκδήλωσης, «είναι το πώς θα αποθηκεύονται και θα διακινούνται τα σκευάσματα, ποιες είναι κατηγορίες ασθενών στις οποίες θα χορηγούνται και με τι είδους σύνθεση, δηλαδή δραστική ουσία και δόση, καθώς και με ποιους μηχανισμούς θα παρακολουθούμε τα αποτελέσματα ευρύτερα στην κοινωνία».

Η ενημερωτική εκδήλωση έγινε στο πλαίσιο εκστρατείας ενημέρωσης απο γνωστή εταιρεία και εχει ξεκινήσει από Σεπτέμβριο σε όλη την Κρήτη.Οι εκδηλώσεις διοργανώνονται-ανά τακτά χρονικά διαστήματα-με την συμμετοχή συνεργατών και καταναλωτών.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content